Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk yarım bir saatte açılır o kadarda bundan sonrası zaman alabilir. Suyu azalırsa daha hızlı da açılma olabilir. Suyun azalması sancılarını kuvvetlendirir. Hayirlisi olsun sağlıklı olunda ne güzel yavruna kavusacaksin. Hastanede yatış yapmaları iyi olmus.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay kuzum kıyamam Rabbim sizinle olsun çok mutlu oldum senin adına umarım sağlıklı bir şekilde kayrana kavuşursun iyi haberlerini duyarız inşallah Rabbim sizinle olsun ve kolay bı doğum olsun inşallah
Suyu azdan ziyade su geliyor kuzum ara ara doktor bugün su testi yapfi poztifi dedi bir de açılma başlayınca mecbur zaten haftan gelmiş diyorlar sancı da çıkıyor göz göre göre bırakamam dedi suyu var ama az dediler
İlk yarım bir saatte açılır o kadarda bundan sonrası zaman alabilir. Suyu azalırsa daha hızlı da açılma olabilir. Suyun azalması sancılarını kuvvetlendirir. Hayirlisi olsun sağlıklı olunda ne güzel yavruna kavusacaksin. Hastanede yatış yapmaları iyi olmus.
Açılma şuan devam etmiyor kuzum 2 cm de kaldı zaten dofkor ilk gebelikte biraz zamna alir dedi bakalım şuan yürüyüş yapıyorum Kayra beyjn gelmeye niyeti yok sanırım
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum .
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum .
İnşallah kuzum bir de diyorum ya açılma devam etmezse ilk gebelik olunca ne olacak bilmiyorum şimdi açılma sabaha kadar olmazsa bırakırlar mi yoksa yatış devam eder mi ki