Sorum var 37+5 yatış verildi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan 37+5 yatış verildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 32,058 kez görüntülenmiş, 343 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 37+5 yatış verildi
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah kuzum bir de diyorum ya açılma devam etmezse ilk gebelik olunca ne olacak bilmiyorum şimdi açılma sabaha kadar olmazsa bırakırlar mi yoksa yatış devam eder mi ki 🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah kuzum gelsinde tek işte sıkıntı açılma 2 de kaldı
Allah im bir avazda kurtarsın inşallah inşallah

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah kuzum bir de diyorum ya açılma devam etmezse ilk gebelik olunca ne olacak bilmiyorum şimdi açılma sabaha kadar olmazsa bırakırlar mi yoksa yatış devam eder mi ki 🤔

İnşallah kuzum gelsinde tek işte sıkıntı açılma 2 de kaldı
Yok canım bırakmazlar açılmayı bekler açılmazsa suni sancı verir olmadı sezeryan yaparlar bırakmazlar ya eve gidince açılman olursa göze alamazlar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Altan muane ederler seni açılmayı saglarlar

Altan muane ederler açılmayı saglarlar
Kuzum zaten ilk ettiler aiclma yoktu ettikten yarım saat sonra 2cm oldu sonra suni sancı verdiler sancım var ve doğumu hızlandırmak için ayriyetten vajinadan ilaç verdiler rahim ağzı yumuadin diye ama benim eşek oğlum inat etti ona rağmen açılma yok

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum zaten ilk ettiler aiclma yoktu ettikten yarım saat sonra 2cm oldu sonra suni sancı verdiler sancım var ve doğumu hızlandırmak için ayriyetten vajinadan ilaç verdiler rahim ağzı yumuadin diye ama benim eşek oğlum inat etti ona rağmen açılma yok
Sezeryanla alırlar sabaha kadar beklerler

Ben ilk hamileligim de 2 santim açılma vardı akşam saat 10 da giriş yaptım hastaneye gece 3 de dogum yaptım tabi bu sürede sürekli alttan muane ettiler

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

Ben ilk hamileligim de 2 santim açılma vardı akşam saat 10 da giriş yaptım hastaneye gece 3 de dogum yaptım tabi bu sürede sürekli alttan muane ettiler
Hayırlısı bakalım kuzum hakkımızda hangi doğum şekli varsa o olsun yapacak bir şey yok . Yurumeme rağmen kasığımda sancı var normal mi acaba

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar