Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır en düşük 12 de verildi ama ona rağmen aşırı iyi sancı geliyor dedi doktor kendi sancım çok iyiydi benim sonra ne oldu ise Kayra bey elini ayaguni çekti sancidsn ama yine olsa doğum için suni sancı alırım burda bhasedilen yafa etrafta bahsedilen kadar kötü değildi benim kendi sancım ondan daha kötüydü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hayır en düşük 12 de verildi ama ona rağmen aşırı iyi sancı geliyor dedi doktor kendi sancım çok iyiydi benim sonra ne oldu ise Kayra bey elini ayaguni çekti sancidsn ama yine olsa doğum için suni sancı alırım burda bhasedilen yafa etrafta bahsedilen kadar kötü değildi benim kendi sancım ondan daha kötüydü
Seni de uykudan etttik balım hakkını helal et ama bende bu eşek sipası Kayra oldukça kimse kestiremez doktorlar bile şok oldu düşün
Yok kuzum olmadı suni sancıyi bir ara kestiler benim eşek sipası sancı vermiyor şuan geceden beri sancı gelsin diye bekliyoruz yok sanırım vazgeçti doğmakta bir insan doktorları ve annesi ancak bu kadar güzel kandirabilir
En son 3 du kuzum devamı olmadı sanieim çünkü Kayra bey sancıları çekti doktor böyle guderse doğum olmaz dedi bakalim sabah ne diyecekler
Devami gelseydi daha iyi olacaktı balım şuan doktorlar doğum olmaz diyor açılma devam etmiyor ve sancılarım kesildi Kayra nın keyfi maşallah baya yerinde bakalım ne olacak
3 cm de açılma olmuş aslında 4 cm den sonra daha hızlı açılıyor. Benim ebem squat yaptırmıştı bana yatagın başına tutturmuştu açılmam beklenenden hızlı olmuştu sende Bi dene halin varsa tabi
3 cm de açılma olmuş aslında 4 cm den sonra daha hızlı açılıyor. Benim ebem squat yaptırmıştı bana yatagın başına tutturmuştu açılmam beklenenden hızlı olmuştu sende Bi dene halin varsa tabi