Sorum var 37+5 yatış verildi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan 37+5 yatış verildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 32,058 kez görüntülenmiş, 343 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 37+5 yatış verildi
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Halim var kuzum sanki o kadar sancıyi ben çekmemesi gibiyim 🤭🤭 dünden beri yapmadığım kalmadı 🤦🏻‍♀️
Öyle oluyor bende dogum yaptıgım zaman hem kendi sancım hem suni sancı 2sini birden çektim. Bide 1 gün boyunca sancı çektim hastahaneye 9 dan sonra gittik gece 3.04 de dogum oldu. Yürüyerek çıktım hiç uyumadım akşam oldu eve geldik gece 11 gibi Bi uyudum 2 de kalktım o gün bidaha sabaha kadar uyanıktım. Allahım o gücü veriyor şimdi nasıl dogum yapmışım ben hastahaneden korkan biri olaraktan işte Allahım o kadar büyük ki insana cesaret veriyor. Sende hiç merak etme Kayramız yakında gelicek birazcık nazlı sadece annesi :) bol bol hurma ye ihmal etme kolay açılman olur canımm.

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum 🤭🤭.
Kız günaydın hadi bize güzel haberler ver ❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Öyle oluyor bende dogum yaptıgım zaman hem kendi sancım hem suni sancı 2sini birden çektim. Bide 1 gün boyunca sancı çektim hastahaneye 9 dan sonra gittik gece 3.04 de dogum oldu. Yürüyerek çıktım hiç uyumadım akşam oldu eve geldik gece 11 gibi Bi uyudum 2 de kalktım o gün bidaha sabaha kadar uyanıktım. Allahım o gücü veriyor şimdi nasıl dogum yapmışım ben hastahaneden korkan biri olaraktan işte Allahım o kadar büyük ki insana cesaret veriyor. Sende hiç merak etme Kayramız yakında gelicek birazcık nazlı sadece annesi :) bol bol hurma ye ihmal etme kolay açılman olur canımm.
İnşallah kuzum 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız günaydın hadi bize güzel haberler ver ❤️
Doğmadı teyzesi inat oğlum naz yapıyor 🤦🏻‍♀️ sancıyi filsn hep çekti

Kız kayrami geliyor😍😍 bu halinle nasıl uygulamaya girip yaslziyorsun kuzum ya 😁 sen bebeğine odaklan sabaha Kayra kucağında olacak 😍😍😍🤲🏻🤲🏻 dualarım seninle guzleim benim
Doğum olmadı kuzum 😂😂 Kayra aynı ben gibi inatçı 🤦🏻‍♀️ ilk gelecem diye tutturdu sonra bütün sancıyi çekti doktorlar sancıların çok güzel diyordu nazar ettiler bana açılma hızlansin diye suni sancı bile aldım, alttan ilaç aldık ama yok Kayra inat şuan ağrım var ama bilemiyorum. Alt tarafıma aşırı sancı giriyor 🤦🏻‍♀️ ben dedim ama doğum esnasında bile size yazarım diye sözümü tutuyorum 😂😂 ama Kayra bey tutmuyor. Şuan doğum olmaz gözü ile bakılıyor çünkü dünkü o 12 ,13 saatlik çektiğim kendi sancım dan eser yok açılma sanırım hala 3 bakılması henüz .doğum olmazsa eve gitmek istiyorum cidden hastaneden nefret ediyorum

Son düzenleme:

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah kuzum 🤲🏻

Doğmadı teyzesi inat oğlum naz yapıyor 🤦🏻‍♀️ sancıyi filsn hep çekti

Doğum olmadı kuzum 😂😂 Kayra aynı ben gibi inatçı 🤦🏻‍♀️ ilk gelecem diye tutturdu sonra bütün sancıyi çekti doktorlar sancıların çok güzel diyordu nazar ettiler bana açılma hızlansin diye suni sancı bile aldım, alttan ilaç aldık ama yok Kayra inat şuan ağrım var ama bilemiyorum. Alt tarafıma aşırı sancı giriyor 🤦🏻‍♀️ ben dedim ama doğum esnasında bile size yazarım diye sözümü tutuyorum 😂😂 ama Kayra bey tutmuyor. Şuan doğum olmaz gözü ile bakılıyor çünkü dünkü o 12 ,13 saatlik çektiğim kendi sancım dan eser yok açılma sanırım hala 3 bakılması henüz .doğum olmazsa eve gitmek istiyorum cidden hastaneden nefret ediyorum
Ay kuzum ya kıyamam şimdiden çektiriyor demekki 😂 olsun geç olsunda güç olmasın vakti zamanı gelince rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah ❤️❤️❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar