Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır en düşük 12 de verildi ama ona rağmen aşırı iyi sancı geliyor dedi doktor kendi sancım çok iyiydi benim sonra ne oldu ise Kayra bey elini ayaguni çekti sancidsn ama yine olsa doğum için suni sancı alırım burda bhasedilen yafa etrafta bahsedilen kadar kötü değildi benim kendi sancım ondan daha kötüydü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Seni de uykudan etttik balım hakkını helal et ama bende bu eşek sipası Kayra oldukça kimse kestiremez doktorlar bile şok oldu düşün
Kuzum ne ara uyudun uyandın az bekleselerdi şimdi nasılsın demekki suni sancı herkeste aynı etkiyi yapmıyor bende şimdi haftalık kontrole gidicem ilk kez nst ye giricem ancak
Maşaallah tecrübelerini paylaşırsın artık balım pozitif doğum hikayeni mutlu sonla inşaallah suni deyince genelde acıdan korkudan bahsedilirdi sevindim senin adına
Maşaallah tecrübelerini paylaşırsın artık balım pozitif doğum hikayeni mutlu sonla inşaallah suni deyince genelde acıdan korkudan bahsedilirdi sevindim senin adına
Gelsin artık çok canım yanmıyor doktor bile dedi ne kadar sakin bir hastasın senin gibisini hiç görmedim diyor aldığım suni sancıya göre tepkim ilginçmiş
Kuzum ne ara uyudun uyandın az bekleselerdi şimdi nasılsın demekki suni sancı herkeste aynı etkiyi yapmıyor bende şimdi haftalık kontrole gidicem ilk kez nst ye giricem ancak
Aynen bende korkuyodum suni sancı ölüm gibi diyenler oluyo herkeste farklı demekki ama ben hem az sancı hissedip hem sunisiz doğurmayı hayal ediyorum
Aynen bende korkuyodum suni sancı ölüm gibi diyenler oluyo herkeste farklı demekki ama ben hem az sancı hissedip hem sunisiz doğurmayı hayal ediyorum
Kız kilosunu merak ettim kayranın mesajımı yanıtlamadın
Kız kilosunu merak ettim kayranın mesajımı yanıtlamadın