Sorum var 37+5 yatış verildi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan 37+5 yatış verildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,968 kez görüntülenmiş, 343 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 37+5 yatış verildi
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Yok esime daha demedim gel diye doğum olsun öyle gel diyecem ben zaten stresteyim onu da buraya getirip strese sokamam annem yanında şükür 🤲🏻. Bilmiyorum balım suni sancının dozunu baya yükselttiler ama ağrı girmiyor açılma 3 cm dedi doktor bebeğin kafasına dokunuyorum filan dediler suniyi artttirdilar inslalah gelir oğlum da sezeryana gerek kalmaz
İnşallah kuzum bu duayı bol bol oku hem açılman kolaylaşır hemde sancıların artar İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. Birde inşirah suresini oku bu iki dua sana çok iyi gelir 😘

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum 🤭🤭.
İnşallah en kolay şekilde doğumun gerçekleşir canım Rabbim yardımcın olsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İnşallah kuzum bu duayı bol bol oku hem açılman kolaylaşır hemde sancıların artar İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. Birde inşirah suresini oku bu iki dua sana çok iyi gelir 😘
Okurum kuzum Allah razı olsun şimdi başlıyorum 😘❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah en kolay şekilde doğumun gerçekleşir canım Rabbim yardımcın olsun
Amin kuzum 🤲🏻

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah gülüm kaç haftalık
37+1 canım işte 2 3 hafta kaldı sanırsam doğuma

Olmadı kuzum doktor bebeğin suyu geliyor doğum olmadan bırakmam çıkamazsın dedi suni sancı alıyorum ama alıyor muyum rmin değilim sancım yok gibi değişik

Yok suni sanciyi baya verdiler ama ağrım yok nadir sancı giriyor oda dayanilmayacak bir ağrı değil

Yok suni sanciyi baya verdiler ama ağrım yok nadir sancı giriyor oda dayanilmayacak bir ağrı değil

Hayırlısı olsun kuzum ayıcıklar 🤭🤭 çok çektirmesin inşallah sağ salim gelsinler
Senin ayıcık olmadan gelecek belkide benimkide fazla olmasa iyi olur 😅 bende meryem ana eli otu aldım soğum anı auya koymaya sende aldır istersen birde ahududu yaprağı aldım içicem sanırım doğum zamanımı ne

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Doğursun mu canım
Yok kuzum doktor doğum olana kadar burdasın dedi suni sancu veriyorlar hala dozu arttırıdilar ama ben gram ağrı hissetmiyorym

37+1 canım işte 2 3 hafta kaldı sanırsam doğuma

Senin ayıcık olmadan gelecek belkide benimkide fazla olmasa iyi olur 😅 bende meryem ana eli otu aldım soğum anı auya koymaya sende aldır istersen birde ahududu yaprağı aldım içicem sanırım doğum zamanımı ne
Bilmiyorum ki kuzum Anniskomu dışarı gondermiyorlar gönderseler yaptiracam da 😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ay sen bir doğurdun biz dokuz doğurduk burda 😂😂 yarım saatte bir girip bakıyorum Kayra doğmuş mu diye 😂😂😂
😂😂 Ah balım ben dogursam yine iyi Kayra hepimizi strese sokuyor 😂😂 en garanti cevap doğum olmadan cikamicam öyle yada boyle çocuk doğacak dedi doktor su geldiği için.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar