Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok esime daha demedim gel diye doğum olsun öyle gel diyecem ben zaten stresteyim onu da buraya getirip strese sokamam annem yanında şükür . Bilmiyorum balım suni sancının dozunu baya yükselttiler ama ağrı girmiyor açılma 3 cm dedi doktor bebeğin kafasına dokunuyorum filan dediler suniyi artttirdilar inslalah gelir oğlum da sezeryana gerek kalmaz
İnşallah kuzum bu duayı bol bol oku hem açılman kolaylaşır hemde sancıların artar İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. Birde inşirah suresini oku bu iki dua sana çok iyi gelir
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum .
İnşallah kuzum bu duayı bol bol oku hem açılman kolaylaşır hemde sancıların artar İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. Birde inşirah suresini oku bu iki dua sana çok iyi gelir
Önemli değil canım İyimiş bizim 3150 oldu kilosu doğuma kadar ne olacak bakalım nst ye girdim ilk defa ben hissetmedim ama bebek hep hareket etmiş benimde ön kasılmalar başlamış bişey anlamadım yakında gelir dedi doktor
Olmadı kuzum doktor bebeğin suyu geliyor doğum olmadan bırakmam çıkamazsın dedi suni sancı alıyorum ama alıyor muyum rmin değilim sancım yok gibi değişik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok suni sanciyi baya verdiler ama ağrım yok nadir sancı giriyor oda dayanilmayacak bir ağrı değil
Yok suni sanciyi baya verdiler ama ağrım yok nadir sancı giriyor oda dayanilmayacak bir ağrı değil
Hayırlısı olsun kuzum ayıcıklar çok çektirmesin inşallah sağ salim gelsinler
Senin ayıcık olmadan gelecek belkide benimkide fazla olmasa iyi olur bende meryem ana eli otu aldım soğum anı auya koymaya sende aldır istersen birde ahududu yaprağı aldım içicem sanırım doğum zamanımı ne
Senin ayıcık olmadan gelecek belkide benimkide fazla olmasa iyi olur bende meryem ana eli otu aldım soğum anı auya koymaya sende aldır istersen birde ahududu yaprağı aldım içicem sanırım doğum zamanımı ne
Ah balım ben dogursam yine iyi Kayra hepimizi strese sokuyor en garanti cevap doğum olmadan cikamicam öyle yada boyle çocuk doğacak dedi doktor su geldiği için.