Sorum var 37+5 yatış verildi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan 37+5 yatış verildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,965 kez görüntülenmiş, 343 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 37+5 yatış verildi
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bi gelişme var mı peki kuzucum birşey diyor mu doktorlar.
Yok şuan tek suni sancı verildi antibiyotuk verildi sancım çok var yada bana öyle geliyor 😂😂 bilmiyorum henüz kontrole gelmediler kuzum açılma devam ediyor mu bilmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vajinal yoldan küçük ilaç verdiler o ne oluyor

Son düzenleme:

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
Gelecek sanırım kuzum 2 cm açılma oldu yarım saatte susn sancım var bebeğin suyu geliyormuş doktor ağrıların normal şuan doğuma hazırlıyor kendini dedi

Allah razı olsun kuzum inşallah dua edin bol bol olur mu

Kayra hızlı davranıyor kuzum ne yapayım 😂😂
Sağlıkla kucağına al ben daha geziyorum inşallah 😂😂

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum 🤭🤭.
Ne oldu kuzum bir değişiklik var mı? Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunu ❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ne oldu kuzum bir değişiklik var mı? Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunu ❤️
Suni sancı verdiler alttan ilaç verdiker açılma devam etsin diye antibiyotik vurdular. Aşırı sancım var 🥺 ama dayanıyorum

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum 🤭🤭.
Yaaa canim benim kayra bey sonunda geliyor demek Allah yardımcın olsun canim sag salim kucakla kayrayi güzel haberlerini bekliyorum 🥰 dualarım seninle herşey yolunda gitsin inşallah 🙏🥰🙏

Tüm sayfalar yüklendi.