Sorum var 37+5 yatış verildi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan 37+5 yatış verildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,959 kez görüntülenmiş, 343 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 37+5 yatış verildi
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum 🤭🤭.
Ayyy canım okurken heyecanlandım sonunda dogum oldu yazmanı bekledim :) Saglıkla gelsin inşallah prensimiz bakalım gelmek isticek mi. Benimde akşam 9 dan sonra yatış verilmişti gece 3.04 de dogumum olmuştu. Hızlı açılma oldu ilik gebeliklerde geç açılma olurdu ama çabuk açıldı demişti ebe beşşi olmuyor yani :) Güzel haberlerini bekliyorum kuzucum 😍😍😍 h

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok şükür canım benim gelsin yakışıklı kayra sağlıkla bekliyoruz 🥰 🌺 🌺
🤲🏻❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oy kuzum Rabbim kolaylık versin senle günümüz aynıydı kayra prens sağlıkla gelsin inşallah dualarım seninle gülüm sakin oll hadi hayirlisi
Allah razı olsun kuzum 😘 sağ salim ksvusalim miniklere

Oy kuzum Rabbim kolaylık versin senle günümüz aynıydı kayra prens sağlıkla gelsin inşallah dualarım seninle gülüm sakin oll hadi hayirlisi
Ayyy canım okurken heyecanlandım sonunda dogum oldu yazmanı bekledim :) Saglıkla gelsin inşallah prensimiz bakalım gelmek isticek mi. Benimde akşam 9 dan sonra yatış verilmişti gece 3.04 de dogumum olmuştu. Hızlı açılma oldu ilik gebeliklerde geç açılma olurdu ama çabuk açıldı demişti ebe beşşi olmuyor yani :) Güzel haberlerini bekliyorum kuzucum 😍😍😍 h
İnşallah kuzum sağ salim kucağıma alayim başka bir şey istemiyorum

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
İnşallah kuzum doktorda öyle dedi kendi sancıların başlamış biz süreci hizlandiracaz dediler. Açılma inşallah hemen olur 🤲🏻. Sağ salim kavuşurum oğluma 😍

Allah razı olsun kuzum 🤲🏻 inşallah bol bol dua edin teyzeleri
Dualarımız seninle inşallah canım benim 😍🤲 sağlıkla kucağına alırsın inşallah, bir avazda kurtarsın Rabb'im 🤲😍

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benim sabah hiç bir şeyim uoktu 😔 sancı bianda başladı ederim balım rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 hepinize dua ederim 😘

Allah'ım razı olsun kuzum 😘
Sağol kuzum rabbim yar ve yardımcın olsun okunan ezanların yüzü suyu hürmetine inşallah

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum 🤭🤭.
Allah yardimcin olsun canim😍🤲acilman hizluysa bebek yakinda geliyordur canim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
🤲🏻❤️

İnşallah kuzum sağ salim kucağıma alayim başka bir şey istemiyorum
Bi gelişme var mı peki kuzucum birşey diyor mu doktorlar.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar