39+1 normal doğum yaptım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SemaCan tarafından oluşturulan 39+1 normal doğum yaptım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,218 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 39+1 normal doğum yaptım
Konbuyu başlatan SemaCan
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Egebaby

SemaCan

Kayıtlı Üye
rank
Ahh kuzunu kucagina aldin artik tam bir anne oldun artik 🥰🤍🤍🤭
Gecmis olsun . Hayirli bal evlat olsun insallah saglikli huzurlu mutlu bereketli omru olsun . Ayagina tas deymesin . Güleç yüzlu olsun . Annesine babasina vatanina hayirli evlat olsun . 🤲
Tarifi imkansiz birsey yasadin hamilelikten doguma mucizen simdi kucaginda kendinede bebeginede iyi bak kuzum ❤️❤️🥳🥳🥳😘😘😘
Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin öyle içim huzur doldu 🥰 çok çok teşekkür ederim 💙
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol canım hamile kaldığımdan beri olumlu düşünüyorum zaten bende inşallah senin gibi olur doğumum özele devam edicem bende hayırlısı 🥰
Hayırlısı olsun kuzum tüm dualarımda sizlerde varsiniz. Allah'ım tüm hamilelere güç kuvvet sağlık versin sağlıkla bebeklerinize kavuşun inşallah 🤲😘

Gözünüz aydın canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🤲
Amin kuzum Allah razı olsun 🤲

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin öyle içim huzur doldu 🥰 çok çok teşekkür ederim 💙

Hayırlısı olsun kuzum tüm dualarımda sizlerde varsiniz. Allah'ım tüm hamilelere güç kuvvet sağlık versin sağlıkla bebeklerinize kavuşun inşallah 🤲😘
Rica ederim bitanem 🤍😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...