4 aylik dis cikaran bebisler varmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yillariminhasreti tarafından oluşturulan 4 aylik dis cikaran bebisler varmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,427 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 4 aylik dis cikaran bebisler varmi
Konbuyu başlatan Yillariminhasreti
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Vegaferon damla kullanan varmi
Evet canım benim oğlum 4 aylıkken çıkarmaya başladı hemde peş peşe biri bitmeden ötekini patlattı hep 6 ayın sonunda apzında 6 tane diş vardı ilk ikisini çıkarırken sıkıntı olmadı sonra 3.4. Çıkarırken kulaklarına vurdu hep ağrısı ateş yaptı o zaman dentinox diye bi krem verdi doktor biraz iyi geldi gibi ama ben hep jel diş kaşıyıcıları aldım dolaba attım serin serin verdim eline yeşil soğanın kökünü kestim verdim pırasa sapı verdim bunlar uyuşturuyor diş etlerini çocuk sakinliyor deneyebilirsin

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Okadar erken mi çıkıyor canım dişler 😂ilk bebek ya ben zannediyorum 8.9 aylıkken felan çıkar ateş hariç nasıl anlıyorsunuz dış cikaracagini😄
Vala aslında erken cikarmasi iyi olmaz derler canım ben ön dislerini nasıl cikardi anlamadim bi gun bi baktim beyaz bisey görünüyor meger disi patlamış 🤭 önler cok kolay cikti ama arkalar cikarken cok zordu😖 ates aglama krizleri hicbisey yiyememe😖

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Vegaferon damla kullanan varmi
Benimde oğlum beş aylık çıkarmıştı ilk disleri beş yaşında da düştü 🙂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet canım benim oğlum 4 aylıkken çıkarmaya başladı hemde peş peşe biri bitmeden ötekini patlattı hep 6 ayın sonunda apzında 6 tane diş vardı ilk ikisini çıkarırken sıkıntı olmadı sonra 3.4. Çıkarırken kulaklarına vurdu hep ağrısı ateş yaptı o zaman dentinox diye bi krem verdi doktor biraz iyi geldi gibi ama ben hep jel diş kaşıyıcıları aldım dolaba attım serin serin verdim eline yeşil soğanın kökünü kestim verdim pırasa sapı verdim bunlar uyuşturuyor diş etlerini çocuk sakinliyor deneyebilirsin
Ay ben ilk oğlumda doktor dedi yeşil soğanın kokunu ver dört buçuk aylıktı eve geldim verdim nasıl damagiyla bastirdiysa ortası çocuğu boguyodu tövbe ettim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay ben ilk oğlumda doktor dedi yeşil soğanın kokunu ver dört buçuk aylıktı eve geldim verdim nasıl damagiyla bastirdiysa ortası çocuğu boguyodu tövbe ettim

Vala aslında erken cikarmasi iyi olmaz derler canım ben ön dislerini nasıl cikardi anlamadim bi gun bi baktim beyaz bisey görünüyor meger disi patlamış 🤭 önler cok kolay cikti ama arkalar cikarken cok zordu😖 ates aglama krizleri hicbisey yiyememe😖
Anladım kuzum inşallah kolay çıkarırlar 😊

Tüm sayfalar yüklendi.