4 haftalık

• Konbuyu başlatan Sinem5273
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem5273 tarafından oluşturulan 4 haftalık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,234 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 4 haftalık
Konbuyu başlatan Sinem5273
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hü_meyra
S

Sinem5273

Guest
Arkadaşlar merhaba
Kan tahlilinde hamile oldugum görünüyor fakat muayene gittiğimde doktor kesmeyi göremedi daha ufak oldugu için filan dedi ama içime Bi kuşku düştü. 1 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi folik asit verdi. Böyle olması normal mi? Bu durum ile karşılaşan var mı?

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Daha önce başka bir arkadaş da sormuştu ona yazdigimin aynisini yazayim :)

Kanda gebelik cikmisti ultrasyonla bakti ama göremedi hamile degilsin dedi hatta. Sonra cok küçük birsey görüyorum ama emin degilim dedi. Tekrar kan ver dedi. Ayni gun tekrar kan verdim 960 çıktı. Doktor arayip soyledi bunu. Bende peki kac haftaliktir dedim 5 haftalik felan dedi. Gorunmemesi normal mi dedim evet normal dedi. 5 gün sonra felan kese göründü. Cok erken gidince böyle oluyor. Sikma canini ins hersey guzel ilerler :)

Nur123

Kayıtlı Üye
rank

Kanda gebelik cikmisti ultrasyonla bakti ama göremedi hamile degilsin dedi hatta. Sonra cok küçük birsey görüyorum ama emin degilim dedi. Tekrar kan ver dedi. Ayni gun tekrar kan verdim 960 çıktı. Doktor arayip soyledi bunu. Bende peki kac haftaliktir dedim 5 haftalik felan dedi. Gorunmemesi normal mi dedim evet normal dedi. 5 gün sonra felan kese göründü. Cok erken gidince böyle oluyor. Sikma canini ins hersey guzel ilerler :)

Evet canım bana yazmıştın 😅🙏ama doğruymuş 6 haftalıkken kese göründü bizdede ilk gittiğimizde görmemişti 4 haftalık falandı bende çok üzülmüştüm bugün kontrolümüz vardı 7 haftalık kalp atışını duyduk 🥰🤲 sende benim gibi üzülme canım bir iki hafta sonra görünür Allahın izni ile 🤲🤲

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım bana yazmıştın 😅🙏ama doğruymuş 6 haftalıkken kese göründü bizdede ilk gittiğimizde görmemişti 4 haftalık falandı bende çok üzülmüştüm bugün kontrolümüz vardı 7 haftalık kalp atışını duyduk 🥰🤲 sende benim gibi üzülme canım bir iki hafta sonra görünür Allahın izni ile 🤲🤲
Yaaa oyle cok sevindim ki, boyle guzel haberi paylasmana😍 buraya yazarken aklimdaydin acaba ne yapti ne oldu diye. Cok sevindim inan. İns saglicakla sende bende ve herkes kucagina alir🥳🥳🥳 ben yurtdisindayim. Burda kalp atisina bakiyoruz. Her gittigimizde kontrol ediyor ritmi nasil felan ama sesi dinlenmiyor.
Ayy okadar sabirsizlikla bekliyorumki sesini duymayi 😍😍

T

tgce

Guest
Arkadaşlar merhaba
Kan tahlilinde hamile oldugum görünüyor fakat muayene gittiğimde doktor kesmeyi göremedi daha ufak oldugu için filan dedi ama içime Bi kuşku düştü. 1 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi folik asit verdi. Böyle olması normal mi? Bu durum ile karşılaşan var mı?
Bende dktora gttiğmde görunmemişti 5 haftliklı haftaya gel ddi gittiğmde ama görundü mrk etme 6 haftaya kdr grmmemesi normalmiş geç döllenmeyle alakalıymış doktorum oyle syledi

S

Sinem5273

Guest
Çok teşekkür ederim güzel cevaplarınız için hepinize.. Rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder. Çok mutlu oldum cevap vermenize içim rahatladı yemin ederim.

Hü_meyra

Kayıtlı Üye
rank
Benimde durumum öle geçen çarşamba gitti 4 haftalık dedi ama deger 129 çıktı kese görünmüyor 2 sonra tekrar gel dedi 1177 çıktı folik asit verdi cuma idrara sıkışık gel dedi galiba idrar ve kan tahlili yapıcak cuma günü keseyi görmeliyiz ve kalbin atışını duymalıyız dedi yarını zor bekliyorum yarın 5+4 olucak

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Yaaa oyle cok sevindim ki, boyle guzel haberi paylasmana😍 buraya yazarken aklimdaydin acaba ne yapti ne oldu diye. Cok sevindim inan. İns saglicakla sende bende ve herkes kucagina alir🥳🥳🥳 ben yurtdisindayim. Burda kalp atisina bakiyoruz. Her gittigimizde kontrol ediyor ritmi nasil felan ama sesi dinlenmiyor.
Ayy okadar sabirsizlikla bekliyorumki sesini duymayi 😍😍
Maşallah canım seni yakalayınca hemen yazayım dedim Rabbime şükür hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah 😍😍😍

Sinem6141

Kayıtlı Üye
rank
Benimde durumum öle geçen çarşamba gitti 4 haftalık dedi ama deger 129 çıktı kese görünmüyor 2 sonra tekrar gel dedi 1177 çıktı folik asit verdi cuma idrara sıkışık gel dedi galiba idrar ve kan tahlili yapıcak cuma günü keseyi görmeliyiz ve kalbin atışını duymalıyız dedi yarını zor bekliyorum yarın 5+4 olucak
Benim değerim 481 çıktı ilk tahlilimde şimdi haftaya tekrar çağırdı kesmeyi göremediği için yine göremezsem tahlil yapacağım dedi doktorun tekrardan

Tüm sayfalar yüklendi.