Sorma yaa o an dedım ki tamam yaa heralde ölücem Allah bi işaret yolladıaklıma bin tane şey geldiResmen çocuğu aldır diye seni o an öldürmedikleri kalmış Allah hepsini bildiği gibi yapsın ya bu risklerin hepsi ona bakarsan normal doğumda da var . Teyzem 5 tane doğurdu hiçte bir şey olmadı şu doktorlar neden böyle anlamıyorum. Boşver araştırma gastenesi daha iyi en azından böyle cahil doktorlarla uğraşmak zorunda olamayacaksın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallahÇok abartmışlar bizim de var tanıdık beş sezaryen oldu gayette iyi korkma bir şey olmaz Allah in izniyle
Amin canım inşallahMerhaba canım başka doktora da gitsen iyi olur fazla fazla abartmışlar bayağı bir sorun oldu mu birinci de de oluyor plesanta da bir de de olabiliyor çevrem de çok öyle 4 doğuran mesela eşimin yengesi 4 doğurdu olsa daha da yapardı yaşı geçti ama eşimin halası 3 de doktor ölürsün doğumun zor oldu sakın asla çocuk yok dedi risk aslında her türlü hepsinde var kafani fazlası yorma başka doktora da gitsen iyi olur sağ salim kucağına alırsın inşallah canım benim
Çok saol canım valla böyle yorumları gördükçe içim rahatlıyo.. Doktorumu değiştiricem yoksa bu doktorla böyle korka korka doguramamcanım bende 4. sezaryan olucam bende devlete gittim prasödür öyle hastanenin elinde değil sonra o devkete gitmedim tarsus özel kadın doğum hastanesine gidiyorum şimdi hatta ilk gittiğimde nerdeyse ağlamaklıydım devkette böyle böyle dediler diye doktorum beni rahatlattı endişe etme herşey müdahale edilebilir gebelik boyunca zaten kan takviyesi verilir eğer kan çok düşük olursa damardan takviye alırsın demişti ki bem gebe kalmadan kan takviyesi kullanıyordum demir depolarım boşalmış durumdaydı benim gebeliklerim çok sık sezaryanlarım arasında 2şer yıl var bundan dolayı her kontrole gitmemde amaliyat yerimi de muayene eder zaten risk fark edersek hemen sonlandırırız dediler. hatta doktor 7. 8. sezaryan olanlar da var risk almaktan korkan doktorlar seni başından göndermek için derler onlar kendine güvenmiyor dedi.
Son düzenleme: