40+ 3

• Konbuyu başlatan İmran bilgin
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İmran bilgin tarafından oluşturulan 40+ 3 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 918 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 40+ 3
Konbuyu başlatan İmran bilgin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar çok korkuyorum suni sancı verirler diye 40+3 olduk tık yok kızım 3800 nasıl doguracam çok korkuyorum ya
Valla cnm suni sanci alacağına git epiduralle sezeryan ol resmen canin gidiyo o lanet sancida kimsenin sezeryan kotu demesinexe bakma valla herkes bisey soyluyo 4 kilo cocuk nasi ciksinya kendini parcalatma bosuna yazikya zorlamaninda bi manasi yok bence

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizlar çok korkuyorum suni sancı verirler diye 40+3 olduk tık yok kızım 3800 nasıl doguracam çok korkuyorum ya
Canım benimde kızım 40. Haftada tam 3800 kilo doğmuştu ve tabii çok dikişim oldu ama hepsi geçti bitti hayırlısı ile bugün yarın doğum yaparsin inşallah bol bol yürüyüş yap merdiven çık ve hurma tüket

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Korku kötü düşünce kötülükleri çeker doüum doğal bir şey sanki hiç kimse normal doğurmamış eskiden sezeryanda yoktu korkarsan baiına gelir 4 kilodan fazla doğan bebekleri evde doğum yaptıran ebeler dikişsiz yaptırıyor sakin ol bence açılman olursa zor olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.