40+5

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ssssibel tarafından oluşturulan 40+5 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,705 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 40+5
Konbuyu başlatan Ssssibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra çelik

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 40+5 olduk ama hala hiçbir belirtim yok bu çocuk doğmucak galiba 😁 normal olsun istiyorum ama hiçbir belirtim yokken suni sancı oluyor mu ??
Canım maşallah sübhanallah. İnş benimkide seninki kadar bekler. Suni sancı konusuna gelince acilman varsa eğer akşama kadar bekliyorlar ne kadar açılma oluyor yada olmuyormu diye ona göre suni sancı veriyorlar. Bana verdiler insanı delirtiyor. İnş sana gerek kalmaz açılmaları çok güzel olur dogurursun.

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kuzum suni sancı normal sancıdan daha zor diyorlar o en son düşüneceğin şey olsun. Bol bol merdiven in çık, yer silme pozisyonunda hareket et, medine hurması ye. Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 40+5 olduk ama hala hiçbir belirtim yok bu çocuk doğmucak galiba 😁 normal olsun istiyorum ama hiçbir belirtim yokken suni sancı oluyor mu ??
Bebeğin nasıl peki cnm iyi mi doktora görün suni sancı ile dogurursun sezeryan isteğe bağlı olmuyor devkette bebek aşırı kilolu ve normal doğum olmayacaksa bebek pozisyonu sıkıntılı ise mecbur sezeryana alırlar.. hakkında hayırlısı 🤲🏻 sağlıkla gelsin bebeğin 😍

Ssssibel

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin nasıl peki cnm iyi mi doktora görün suni sancı ile dogurursun sezeryan isteğe bağlı olmuyor devkette bebek aşırı kilolu ve normal doğum olmayacaksa bebek pozisyonu sıkıntılı ise mecbur sezeryana alırlar.. hakkında hayırlısı 🤲🏻 sağlıkla gelsin bebeğin 😍
Bebekle ilgili bir sıkıntı yok kilosu boyu ideal normal olabilir dedi 41 haftaya kadar bekleyelim sonrasına bakarız dedi bir belirsizlik 😔amin inşallah canım sağol 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.