40 cikartmak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlemtrhn tarafından oluşturulan 40 cikartmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,650 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 40 cikartmak
Konbuyu başlatan Özlemtrhn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Sybm

Guest
rank
Aynen
Allah aşkına böyle şeylerle kendinizi korkutmayın. 40 gun boyunca anne bebek yalnız bırakılmaz derler 7 24 40 gun boyunca kim bekleyecek bizi basımıza da. 2 dogum yaptım yalnız da kaldım annemler de geldı gıttı hıc bisey olmadı bol bol okuyun bebegınızn besıgıne yasin koyun Allah korur hic bisey olmaz
Aynen cnm bende tektim sezeryan oldum kimsem yok yanımda memlekette 2hafta geldi gitti mutfakta yemekte yaptım wc gityim banyoda yaptım daima tekti kızım

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Slm kizlar dün 40 ima 3 gün kalmıştı dus aldirdlar bana ile kızıma 40 mizi cikartik
Ama 1 hafta boyunca bebeği yanlız bırakamaz misin.(40 gün icinde öle dediler ama ben burakiyordim).bu bir hafta çok önemliymiş kesinlikle bırakmamam lazım mis.bilgisi olan var mı
Vallahi canım banada son 3 gun bebeğini sakın yalnız bırakma demişti kaynanam bende bırakmadım o kadar durdum 3 gun daha durumu dedim

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bende inanmadım ama bu son bir hafta için çok aşırı deyince tedirgin oldum
Canım sen duanı et oku bol bol bebeğine de kendine de Allah in izniyle bişey olmaz. Tevekkül et gerisini Allah a bırak. Hep derler eskiden şöyleydi böyleydi diye ama düşünmezler içinde mantık aramazlar. Herşeyde böyle demiyorum haklılık payları bazen var ama oda çok nadir yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen

Aynen cnm bende tektim sezeryan oldum kimsem yok yanımda memlekette 2hafta geldi gitti mutfakta yemekte yaptım wc gityim banyoda yaptım daima tekti kızım
Sen ve senin gibi tek kapak zorunda olan arkadaşlara bişey olmuş mu olmamış canım. Korkmayın Allah yanımızda bol bol dua

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Slm kizlar dün 40 ima 3 gün kalmıştı dus aldirdlar bana ile kızıma 40 mizi cikartik
Ama 1 hafta boyunca bebeği yanlız bırakamaz misin.(40 gün icinde öle dediler ama ben burakiyordim).bu bir hafta çok önemliymiş kesinlikle bırakmamam lazım mis.bilgisi olan var mı
Ya bu hurafeler beni benden alıyor 🤣 çocuk salonda beşikte ben wcye gittim kaynanada namaz kılıyor namaz bitti bana diyo cocugu yanliz birakip gittin cinler calar yoj musallat olurlar diye dedim e sen ne diye cinli yerde namaz kiliyon o zaman hani namaz kılınan kuran okunan eve girmezlerdi diye seninde her lafa bi cevabin var diyo 🤣 yemek yerken bile nöbet tutuyoruz sanki biri gidiyor biri geliyor cocugun basinda 15 gün sonra gitti evine cocukla ben bas basa kaldim esimde ise döndü kimseyi calmadilar biseyde olmadi dusada girdim evde tekken cocuk uyurken odasinda birakip yemek te yaptim 🤷

Sybm

Guest
rank
Ya bu hurafeler beni benden alıyor 🤣 çocuk salonda beşikte ben wcye gittim kaynanada namaz kılıyor namaz bitti bana diyo cocugu yanliz birakip gittin cinler calar yoj musallat olurlar diye dedim e sen ne diye cinli yerde namaz kiliyon o zaman hani namaz kılınan kuran okunan eve girmezlerdi diye seninde her lafa bi cevabin var diyo 🤣 yemek yerken bile nöbet tutuyoruz sanki biri gidiyor biri geliyor cocugun basinda 15 gün sonra gitti evine cocukla ben bas basa kaldim esimde ise döndü kimseyi calmadilar biseyde olmadi dusada girdim evde tekken cocuk uyurken odasinda birakip yemek te yaptim 🤷
Sen beni güldürdün Allah seni güldürsün

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Sen beni güldürdün Allah seni güldürsün
Haksizmiyim kaynana haci olcak bide habire mezarin acik aksam ezanindan sonra camdan disari bakma tuvalete girince destur cek cok durma aynaya bakma evde heryerde ayna var yatagin karsisinda dolap boy dan biya ayna evin girisinde ayakkabilikta boy aynasi wc de ayna nereye bakmiyim 🤣🤣 yok tuvaletin taret muslugunda çocuğun yüzünü yika nazar değmez al basti adet kanıyla yıkanması lazim ona baksaydim cocuk enfeksiyon dan kirilacakti 🤣🤣 allahtan benden önce esim dayanamadida götürüp bıraktı

Sybm

Guest
rank
Haksizmiyim kaynana haci olcak bide habire mezarin acik aksam ezanindan sonra camdan disari bakma tuvalete girince destur cek cok durma aynaya bakma evde heryerde ayna var yatagin karsisinda dolap boy dan biya ayna evin girisinde ayakkabilikta boy aynasi wc de ayna nereye bakmiyim 🤣🤣 yok tuvaletin taret muslugunda çocuğun yüzünü yika nazar değmez al basti adet kanıyla yıkanması lazim ona baksaydim cocuk enfeksiyon dan kirilacakti 🤣🤣 allahtan benden önce esim dayanamadida götürüp bıraktı
Tövbe yarabbim kaynanan deli kız

Hiç öyle birşey duymadım yapmadım da.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anne neden yanlız bırakılmaz ki hangi zamanlar da mesela.
Ya 40ı çıkana kadar ikisininde yanında biri olsa iyi olur 40 gün mezarı açık derler canım eğer yoksa da dediğim gibi kuran bulundur odada Allahın izniyle birşey olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.