40 cikartmak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlemtrhn tarafından oluşturulan 40 cikartmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,650 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 40 cikartmak
Konbuyu başlatan Özlemtrhn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ya 40ı çıkana kadar ikisininde yanında biri olsa iyi olur 40 gün mezarı açık derler canım eğer yoksa da dediğim gibi kuran bulundur odada Allahın izniyle birşey olmaz
Ben ailelerimiz den kimseyi istemedim evde eşimle birlikte baktık ama oğlumun başında devamlı kuran duruyordu. Çok şükür atlattık 🤗

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Kırk çıkartmadı ben valla ben çıkarmayı vs ordamı kalcak sanki 😂doğumdan sonra 24 saat sonra eve geldik normal doğum bebeği tuzlu suya sokup çıkardım bende yıkandım sorun olmadı

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Slm kizlar dün 40 ima 3 gün kalmıştı dus aldirdlar bana ile kızıma 40 mizi cikartik
Ama 1 hafta boyunca bebeği yanlız bırakamaz misin.(40 gün icinde öle dediler ama ben burakiyordim).bu bir hafta çok önemliymiş kesinlikle bırakmamam lazım mis.bilgisi olan var mı
Onu duymadım ama 40lı anne ile bebek yalnız kalmaz derler kızımın baş ucunda sürekli yasin Şerif var bende yanındayım Allaha emanet ilk çocuğumda yalnız kalmıştım eşim işe giderdi gündüz tek oğlumla kalırdım bazı olaylar yaşadım ama allahtan kötü değildi ikincide yanımda annem olmasına rağmen sürekli kötü kabuslar görüyorum bizimde hayırlısı ile bir kırkımız çıksaydı

Tüm sayfalar yüklendi.