Sorum var 40 haftadan selamlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan 40 haftadan selamlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,115 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 40 haftadan selamlar
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mia

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Oy maşşallah paşama annesini fazla zorlamiyormuş saglikli sihatli allah korkusu olan evlatlardan olsun inşallah🙏 benim de en korktuğum şey uyuku duzeni ve yuku 😪
Amin canım amin bak altını değiştirdim uyandı eşek oğlun şuan yatakta oynuyoruz 😂😂 babası işte benimle oğlusum yatıyor. Korkma canım tamamen senin elinde olan bir şey eminim çok rahat uyku düzeni yaparsın 😘

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım amin bak altını değiştirdim uyandı eşek oğlun şuan yatakta oynuyoruz 😂😂 babası işte benimle oğlusum yatıyor. Korkma canım tamamen senin elinde olan bir şey eminim çok rahat uyku düzeni yaparsın 😘
İnnşallah bugünleri aratmasın güzel allahim sen tecrübelisin nasil olsa bişey oldumu burdasin ya sorarim 😉 😘

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun güzelim sende dikkat et malatya çok soğudu aynıyız sanırım bebim hanımefendide yerini sevdi gelmiyor 😁
Allah razi olsun canim. Aynıyız heralde hafta olarak seninki de nazli çikti 😘😊Malatya'nın havasini hiç sevmedim zaten bir anda sicak bir anda soğuyor kişi da çok berbat

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Allah razi olsun canim. Aynıyız heralde hafta olarak seninki de nazli çikti 😘😊Malatya'nın havasini hiç sevmedim zaten bir anda sicak bir anda soğuyor kişi da çok berbat
Amin canım cümlemizden inşallah Benimkide pazartesi 40. Hafta olacak inşallah benim önceki kızımda geç doğdu buda öyle olacak herhalde aynen malatyanın hava değişimine ayak uydurmak çok zor 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar