40ıncı hafta

• Konbuyu başlatan Ssssibel
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ssssibel tarafından oluşturulan 40ıncı hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 977 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 40ıncı hafta
Konbuyu başlatan Ssssibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ssssibel

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 40 haftalık olduk ama hiçbir doğum belirtim yok ve bebeğin böbrekleri genişlemiş dedi doktor böyle olanlar var mı aranızda 😔
Canım bnde 40+3 günlükken doğum yaptım doktor bana sol bobreginde bir milim genişleme var dedi bakalım hayırlısı ilerledim bilmiyorum bu ayın ortasında bir daha görüncez insalh ilerlememistir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar 40 haftalık olduk ama hiçbir doğum belirtim yok ve bebeğin böbrekleri genişlemiş dedi doktor böyle olanlar var mı aranızda 😔
Gelmek istemiyor herhalde bebiş şimdi😅 baktı ki herşey pahalı en iyisi ben burda durayım dedi😁
Canım hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Merdiven in çık, yer silme pozisyonunda dur, bol bol yürüyüş yap kuzum. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Ssssibel

Kayıtlı Üye
rank
Canım bnde 40+3 günlükken doğum yaptım doktor bana sol bobreginde bir milim genişleme var dedi bakalım hayırlısı ilerledim bilmiyorum bu ayın ortasında bir daha görüncez insalh ilerlememistir
Rabbim analı babalı büyütsün inş ilerlemez genel de doğumdan sonra yada bir iki yıl içinde düzeliyormus ama insanın içini bir kurt kemiriyor

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Bobrek genislemesine dogdugunda mudahale ediliyor zaten ilerleyen yaslarda tedavisi yok . Benim esim 33 yasinda bobrwk buyumesi var dogustan cok sukur birswyi yok 4-5 yil oldu onuda ogreneli doktor dogustan dedi . Yani ilk dogdugunda tedavisi olsaydi duzelicekti . Arkadasimin ogluda bobrek genislemesiyle dogmus tedaviyle duzelmis 😌 sikma canini rabbime emanet 😘

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 40 haftalık olduk ama hiçbir doğum belirtim yok ve bebeğin böbrekleri genişlemiş dedi doktor böyle olanlar var mı aranızda 😔nisan vs hiç gelmedimi yada bnm baskı oluyir sizdende oluyormu acaba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Onlara bakmayın ins bisy yoktur doktorlar bilmez Rabbimiz den başka kimse bilemez icnz rahat olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Onlara bakmayın ins bisy yoktur doktorlar bilmez Rabbimiz den başka kimse bilemez icnz rahat olsun
Nisan vs baskı olmuyormu acaba

Ssssibel

Kayıtlı Üye
rank
Bobrek genislemesine dogdugunda mudahale ediliyor zaten ilerleyen yaslarda tedavisi yok . Benim esim 33 yasinda bobrwk buyumesi var dogustan cok sukur birswyi yok 4-5 yil oldu onuda ogreneli doktor dogustan dedi . Yani ilk dogdugunda tedavisi olsaydi duzelicekti . Arkadasimin ogluda bobrek genislemesiyle dogmus tedaviyle duzelmis 😌 sikma canini rabbime emanet 😘

Evet bana da dedi doktor doğduğu zaman müdahale ederiz dedi doğduktan sonra kendiliğinden düzelenlerde varmış 🙏🙏😘

Tüm sayfalar yüklendi.