41 hafta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hicran tarafından oluşturulan 41 hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,969 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 41 hafta
Konbuyu başlatan Hicran
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur36

Asli06

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar doğmuyor ne yapicam iyi ce psikolojim bozulmaya başladı stres sinir kapladı iyice
Benim iki oğlum da 37+2de dogdu ben de sizin gibilere özendim hep çünkü ikisi de zayıf dogdu.Bir sıkıntı yoksa stres yapma zamanı gelince doğar sağlıkla kucağına al insAllah.

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah ya o kadar beklemesi sıkıntı yaratmiyormu
Bizde bsy olmadı çok şükür ama dikkat edilmeli😌
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oh maşallah hic gelesi yokmus desene 🤣🤣
Zar zor aldılar oda sezeryanla 😂

Oh maşallah hic gelesi yokmus desene 🤣🤣
Zar zor aldılar oda sezeryanla 😂

Hicran

Kayıtlı Üye
rank
42+3 te dogurdum😅 bn sıkıntı yapma cnm doğar hayrlsiyla isnallah

Benim iki oğlum da 37+2de dogdu ben de sizin gibilere özendim hep çünkü ikisi de zayıf dogdu.Bir sıkıntı yoksa stres yapma zamanı gelince doğar sağlıkla kucağına al insAllah.
İşte istemez korkuyo insan doktor sıkıntı görmüyor ama kakasını yaparsa oksijen alamazsa bebeğe zararlı yönleri de olduğunu söylüyor bu sefer psikolojik olarak etkileniyorum

Canım kuru hurma , pilates topu ile hareketler , merdiven in çık sürekli sıcak su ile duş ,yürüyüş dene istersen
Yürüyüş yapamıyorum kasiklarim kitleniyor 10 adım atsam yolda kalıyorum diger söylediklerini yapıyorum ama Bi faydası yok

Canım kuru hurma , pilates topu ile hareketler , merdiven in çık sürekli sıcak su ile duş ,yürüyüş dene istersen
Yürüyüş yapamıyorum kasiklarim kitleniyor 10 adım atsam yolda kalıyorum diger söylediklerini yapıyorum ama Bi faydası yok
Benım pasam 43+4 geldı bı turlı gelmek bılemedı sonunda sunı sancı ıle dogurdum
Maşallah okadar beklemeyi nasıl göze aldı doktorunuz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar