41 hafta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hicran tarafından oluşturulan 41 hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,961 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 41 hafta
Konbuyu başlatan Hicran
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur36

Hicran

Kayıtlı Üye
rank
Cnm yürüyüş yap merdiven in cik.. yani sürekli hareket halinde ol.. hurma ye bol bol olmadı bı doktora git ama bir iki gün cokhareket et ki bebek doğum kanalına düşsün 🥰
Dün doktordaydim açıklık yok sanci yok yatırmak istedi gözlem amaçlı ama evde oğlum var 3 buçuk yaşında bensiz durmuyor o yüzden yatmayı kabul etmedim

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Dün doktordaydim açıklık yok sanci yok yatırmak istedi gözlem amaçlı ama evde oğlum var 3 buçuk yaşında bensiz durmuyor o yüzden yatmayı kabul etmedim
Anlaidm cnm o zaman dediğim gibi sürekli yürü e içinde merdiven cikabiliyoran in cik açılma olur sıcak suyla duş almakta iyiymis

Murat. Cennet. Dowut.

Kayıtlı Üye
rank
İşte istemez korkuyo insan doktor sıkıntı görmüyor ama kakasını yaparsa oksijen alamazsa bebeğe zararlı yönleri de olduğunu söylüyor bu sefer psikolojik olarak etkileniyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yürüyüş yapamıyorum kasiklarim kitleniyor 10 adım atsam yolda kalıyorum diger söylediklerini yapıyorum ama Bi faydası yok

Yürüyüş yapamıyorum kasiklarim kitleniyor 10 adım atsam yolda kalıyorum diger söylediklerini yapıyorum ama Bi faydası yok

Maşallah okadar beklemeyi nasıl göze aldı doktorunuz
Ultrosonda baktı cok rahat ıymıtlenmesı cok ıyı dedı tmm dedık bı haftada gelır dedı gelmedı doktorum yenıledım sonra altdan baktı 1 sm acılma bar dedı 1 sm kendı actı eve gonderdı gecesı bıle sancı cektım sabah sat 11 de doktora gıtdım 3 sm acılma varmıs sunı sancı verdıler doktor elı ıle acıdı 10 sm suyum patlatdılar öyle sat 2:30 dogum yaptım

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
İşte istemez korkuyo insan doktor sıkıntı görmüyor ama kakasını yaparsa oksijen alamazsa bebeğe zararlı yönleri de olduğunu söylüyor bu sefer psikolojik olarak etkileniyorum

Maşallah okadar beklemeyi nasıl göze aldı doktorunuz
Bekledigimize pişman olduk elinde sonunda sezeryan oldum ama eğer stres yapıyorsanız suni sancı versin size doğumu başlatsin

Tüm sayfalar yüklendi.