Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cnm yürüyüş yap merdiven in cik.. yani sürekli hareket halinde ol.. hurma ye bol bol olmadı bı doktora git ama bir iki gün cokhareket et ki bebek doğum kanalına düşsün
Cnm yürüyüş yap merdiven in cik.. yani sürekli hareket halinde ol.. hurma ye bol bol olmadı bı doktora git ama bir iki gün cokhareket et ki bebek doğum kanalına düşsün
İşte istemez korkuyo insan doktor sıkıntı görmüyor ama kakasını yaparsa oksijen alamazsa bebeğe zararlı yönleri de olduğunu söylüyor bu sefer psikolojik olarak etkileniyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yürüyüş yapamıyorum kasiklarim kitleniyor 10 adım atsam yolda kalıyorum diger söylediklerini yapıyorum ama Bi faydası yok
Yürüyüş yapamıyorum kasiklarim kitleniyor 10 adım atsam yolda kalıyorum diger söylediklerini yapıyorum ama Bi faydası yok
Maşallah okadar beklemeyi nasıl göze aldı doktorunuz
Ultrosonda baktı cok rahat ıymıtlenmesı cok ıyı dedı tmm dedık bı haftada gelır dedı gelmedı doktorum yenıledım sonra altdan baktı 1 sm acılma bar dedı 1 sm kendı actı eve gonderdı gecesı bıle sancı cektım sabah sat 11 de doktora gıtdım 3 sm acılma varmıs sunı sancı verdıler doktor elı ıle acıdı 10 sm suyum patlatdılar öyle sat 2:30 dogum yaptım
İşte istemez korkuyo insan doktor sıkıntı görmüyor ama kakasını yaparsa oksijen alamazsa bebeğe zararlı yönleri de olduğunu söylüyor bu sefer psikolojik olarak etkileniyorum
Maşallah okadar beklemeyi nasıl göze aldı doktorunuz