5 haftalık hamileyim ne zaman hamile kalmış oluyoum yardımcı olur musunuz lütfen🙏
S Serra Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 433 2 Temmuz 2021 #1 5 haftalık hamileyim ne zaman hamile kalmış oluyoum yardımcı olur musunuz lütfen
E Eslem Kayıtlı Üye Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 141 2 Temmuz 2021 #2 Serra' Alıntı: 5 haftalık hamileyim ne zaman hamile kalmış oluyoum yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla ... 28 mayıs olması lazım canım
Serra' Alıntı: 5 haftalık hamileyim ne zaman hamile kalmış oluyoum yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla ... 28 mayıs olması lazım canım
E Ecrinin annesi Kayıtlı Üye Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 41 2 Temmuz 2021 #3 Serra' Alıntı: 5 haftalık hamileyim ne zaman hamile kalmış oluyoum yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla ... 4 haziran günü son adet tarihinizin ilk günü galiba tebrik ederim canim rabbim hayrla kucağına almayı nasip etsin ins
Serra' Alıntı: 5 haftalık hamileyim ne zaman hamile kalmış oluyoum yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla ... 4 haziran günü son adet tarihinizin ilk günü galiba tebrik ederim canim rabbim hayrla kucağına almayı nasip etsin ins
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,713 Konum Van 2 Temmuz 2021 #4 Serra' Alıntı: 5 haftalık hamileyim ne zaman hamile kalmış oluyoum yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla ... Son adet tarihine bağlı canım adetten sonra döllenme oluyor yani bizim tahminlerimiz ne kadar doğru olur bilemedim
Serra' Alıntı: 5 haftalık hamileyim ne zaman hamile kalmış oluyoum yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla ... Son adet tarihine bağlı canım adetten sonra döllenme oluyor yani bizim tahminlerimiz ne kadar doğru olur bilemedim
S Serra Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 433 2 Temmuz 2021 #5 Eslem' Alıntı: 28 mayıs olması lazım canım Genişletmek için tıkla ... Tsk ederm canım son adetıme 22 mayıs benım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Temmuz 2021 Ecrinin annesi' Alıntı: 4 haziran günü son adet tarihinizin ilk günü galiba tebrik ederim canim rabbim hayrla kucağına almayı nasip etsin ins Genişletmek için tıkla ... 22 mayıs son adet tarihim canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Temmuz 2021 Ecrinin annesi' Alıntı: 4 haziran günü son adet tarihinizin ilk günü galiba tebrik ederim canim rabbim hayrla kucağına almayı nasip etsin ins Genişletmek için tıkla ... 22 mayıs son adet tarihim canım Hakan ♥️Marya•ᴗ•ÖmerAli👶' Alıntı: Son adet tarihine bağlı canım adetten sonra döllenme oluyor yani bizim tahminlerimiz ne kadar doğru olur bilemedim Genişletmek için tıkla ... Son adet tarihim 22 mayıs ama ben bir türlü hesaplayamadım
Eslem' Alıntı: 28 mayıs olması lazım canım Genişletmek için tıkla ... Tsk ederm canım son adetıme 22 mayıs benım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Temmuz 2021 Ecrinin annesi' Alıntı: 4 haziran günü son adet tarihinizin ilk günü galiba tebrik ederim canim rabbim hayrla kucağına almayı nasip etsin ins Genişletmek için tıkla ... 22 mayıs son adet tarihim canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Temmuz 2021 Ecrinin annesi' Alıntı: 4 haziran günü son adet tarihinizin ilk günü galiba tebrik ederim canim rabbim hayrla kucağına almayı nasip etsin ins Genişletmek için tıkla ... 22 mayıs son adet tarihim canım Hakan ♥️Marya•ᴗ•ÖmerAli👶' Alıntı: Son adet tarihine bağlı canım adetten sonra döllenme oluyor yani bizim tahminlerimiz ne kadar doğru olur bilemedim Genişletmek için tıkla ... Son adet tarihim 22 mayıs ama ben bir türlü hesaplayamadım
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,713 Konum Van 2 Temmuz 2021 #6 Serra' Alıntı: Tsk ederm canım son adetıme 22 mayıs benım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Temmuz 2021 22 mayıs son adet tarihim canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Temmuz 2021 22 mayıs son adet tarihim canım Son adet tarihim 22 mayıs ama ben bir türlü hesaplayamadım Genişletmek için tıkla ... Hesapladım canım tam bir ay dört gün falan oluyor yani hesaplama doğru beş haftalık gebesin
Serra' Alıntı: Tsk ederm canım son adetıme 22 mayıs benım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Temmuz 2021 22 mayıs son adet tarihim canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Temmuz 2021 22 mayıs son adet tarihim canım Son adet tarihim 22 mayıs ama ben bir türlü hesaplayamadım Genişletmek için tıkla ... Hesapladım canım tam bir ay dört gün falan oluyor yani hesaplama doğru beş haftalık gebesin
S Serra Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 433 2 Temmuz 2021 #7 Hakan ♥️Marya•ᴗ•ÖmerAli👶' Alıntı: Hesapladım canım tam bir ay dört gün falan oluyor yani hesaplama doğru beş haftalık gebesin Genişletmek için tıkla ... Cok tsk ederm canım Allah razı olsun
Hakan ♥️Marya•ᴗ•ÖmerAli👶' Alıntı: Hesapladım canım tam bir ay dört gün falan oluyor yani hesaplama doğru beş haftalık gebesin Genişletmek için tıkla ... Cok tsk ederm canım Allah razı olsun
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,713 Konum Van 2 Temmuz 2021 #8 Serra' Alıntı: Cok tsk ederm canım Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 3 Temmuz 2021 #9 Serra' Alıntı: 5 haftalık hamileyim ne zaman hamile kalmış oluyoum yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla ... Son adet tarihini girdiğinde uygulamada da gösteriyor zaten canım son adet tarihini mi bilmiyorsun?
Serra' Alıntı: 5 haftalık hamileyim ne zaman hamile kalmış oluyoum yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla ... Son adet tarihini girdiğinde uygulamada da gösteriyor zaten canım son adet tarihini mi bilmiyorsun?
S Serra Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 433 3 Temmuz 2021 #10 Merve_berkk' Alıntı: Son adet tarihini girdiğinde uygulamada da gösteriyor zaten canım son adet tarihini mi bilmiyorsun? Genişletmek için tıkla ... Biliyoum uygulamaya göre şuan tam altı haftalık hamileyim doktorun demesine göre şuan 5 haftalık oluyoum ordan karışık kafam zaten
Merve_berkk' Alıntı: Son adet tarihini girdiğinde uygulamada da gösteriyor zaten canım son adet tarihini mi bilmiyorsun? Genişletmek için tıkla ... Biliyoum uygulamaya göre şuan tam altı haftalık hamileyim doktorun demesine göre şuan 5 haftalık oluyoum ordan karışık kafam zaten