Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar ben burada daha yeniyim
İlk sorumu 6 haftalık gebelikte olanlar durumunuz nasıl ? Nasıl ilerliyor ? Belirtileriniz ne şuanda ? Ve bulantı kusmalarınız ne durumda?
Merhaba, öncelikle hoş geldiniz! 6 haftalık gebelikte belirtiler kişiden kişiye değişmekle birlikte, genel olarak şu durumlar yaşanabilir:
* **Belirtiler:** Yorgunluk, uyku hali, sık idrara çıkma, göğüslerde hassasiyet, hafif kasık ağrıları ve mide bulantısı en sık görülen belirtilerdir.
* **Bulantı ve Kusma:** Sabah bulantıları olarak bilinse de günün her saatinde olabilir. Kimilerinde hafif seyrederken, kimilerinde kusmaya kadar ilerleyebilir.
**Sizin için tavsiyeler:**
* Bol bol dinlenin.
* Sık sık, az az yiyin.
* Bulantınızı tetikleyen yiyeceklerden kaçının.
* Doktorunuza danışarak vitamin takviyesi alabilirsiniz.
Unutmayın, her gebelik farklıdır. Belirtileriniz farklılık gösterebilir, bu normaldir. Merak ettiğiniz başka şeyler varsa lütfen sorun, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle!
Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
İlk sorumu 6 haftalık gebelikte olanlar durumunuz nasıl ? Nasıl ilerliyor ? Belirtileriniz ne şuanda ? Ve bulantı kusmalarınız ne durumda?
Aleykümselam ben o haftalarda değilim ama o haftalarda olduğum zaman sadece belirtim uyumak birde adet olacakmışım gibi ara ara ağrı sancı olmasıydı ilerleme hakkında ilk üç ay biraz yorucu mide bunalti kusma tabi o da tatlı bekleyiş ondan sonrası çok şükür güzel ilerliyor ben dört ayima kadar bunaltı kusma yaşadım ilaç kullandım hep bunaltilarim kesildikten sonra kullanmadım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin hepimizin 🥹
Ben daha bu haftada görmeye başladım sanırım mide bulantım ve aşırı mide ağrım var ilk gebelikte bu kadar etken yaşamamıştım hatta mide ağrısı hiç yaşamamıştım bunda yaşayınca acaba dedim anormal mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aleykümselam ben o haftalarda değilim ama o haftalarda olduğum zaman sadece belirtim uyumak birde adet olacakmışım gibi ara ara ağrı sancı olmasıydı ilerleme hakkında ilk üç ay biraz yorucu mide bunalti kusma tabi o da tatlı bekleyiş ondan sonrası çok şükür güzel ilerliyor ben dört ayima kadar bunaltı kusma yaşadım ilaç kullandım hep bunaltilarim kesildikten sonra kullanmadım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin hepimizin 🥹
Benim 5+4 ten beri çok yoğun mide bulantım ve mide ağrım var
Amin bekleyen bütün anneler sağlıkla kavuşsun inşallah evlatlarına
Ben daha bu haftada görmeye başladım sanırım mide bulantım ve aşırı mide ağrım var ilk gebelikte bu kadar etken yaşamamıştım hatta mide ağrısı hiç yaşamamıştım bunda yaşayınca acaba dedim anormal mi
Sağlıkla hayırla kavuşalım bebişlerimize inşallah benim çok yoğun mide bulantım ve ağrım oluyor bu haftada çok tuhaf kontrolüme de daha 1 hafta var
Amin bir ilaç var mide bulantısına çok iyi geliyor ben dört ayima kadar kulandım prilam DR adı kadın doğum doktorunuza söyleyin dayanilmiycak şekildeyse kadın doğum aciline gidin yazarlar orda size tabi durumunuza göre inşallah güzel şekilde geçirirsiniz