6 aylık bebegim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Prensin annesi tarafından oluşturulan 6 aylık bebegim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,682 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 6 aylık bebegim
Konbuyu başlatan Prensin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Prensin annesi

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
İcim rahatladı teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım sendende ,anayiz işte herşeye evham yapıyoruz rabbim sağlık versin kuzularimiza ,peygamber efendimiz s.a.v. anneler çocuklarına dua ettiklerinde çevrelerinde oluşan koruma kalkanını gorselerdi duayı hiç bırakmazlardi buyuruyor,altın kafese de koysak içimiz rahat etmiyo işte 🤗

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
6 aylık artık zaten ek gıdaya yavaştan başlayacaksın belki başladın yani hem eskisi kadar fazla fazla kilo almaları duracak hem eskisi kadar bez değişimi duracak çünkü artık büyümeye başlıyor annesi 🤗 kilosu normalse sıkıntı yoktur
Evet başladık teşekkür ederim canım

Amin canım sendende ,anayiz işte herşeye evham yapıyoruz rabbim sağlık versin kuzularimiza ,peygamber efendimiz s.a.v. anneler çocuklarına dua ettiklerinde çevrelerinde oluşan koruma kalkanını gorselerdi duayı hiç bırakmazlardi buyuruyor,altın kafese de koysak içimiz rahat etmiyo işte 🤗
Kesinlikle öyle

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebeğimde 3 aylık bazen günde bir bazen 4.5 gün büyük tuvaletini yapmadığı oluyor kabız mi diye hastaneye bile götürdüm ama doktor normal 8 güne kadar normal kabul ediliyor demisti
Bende götürdüm aynısını dedi doktorumuz hatta 15 gün yapmayan bebekler varmış. Etrafımdaki bebekler günde 8 defa yaptıkları için endişelendim bende ama çok şükür normal 💙

Bende götürdüm aynısını dedi doktorumuz hatta 15 gün yapmayan bebekler varmış. Etrafımdaki bebekler günde 8 defa yaptıkları için endişelendim bende ama çok şükür normal 💙
Aynen kuzum yaparken ikinip zorlanıyorsa normal kabız değildir benimki rahat yapıyor ama dediğim gibi bazen 4.5 gün sonra yaptığı oluyor ama günde valla nerdeyse 8 kez felan çiş değiştiriyorum😊❣️

Tüm sayfalar yüklendi.