Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar 7 haftaya gelene kadar neler çektim ne bel ağrım bitti ne göğüs ağrım geç dollenmeden dolayi 10 gün geriden geliyormusuz yarın için doktorum gel kalp atışını dinleyelim dedi nedense aşırı stresliyim bu stresi yaşayan varmi başka
5+2 de ilk randevuya gittik banada doktor geç döllenme ultrasona göre 4 haftalık dedi kese göründü ama bebiş yoktu 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi bı minik endişelendim ama acele etmedim 3 hafta sonra 7+2 de tekrar gittik atışlarını duyduk çok şükür Allah sizede nasip etsin sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.
Merhabalar 7 haftaya gelene kadar neler çektim ne bel ağrım bitti ne göğüs ağrım geç dollenmeden dolayi 10 gün geriden geliyormusuz yarın için doktorum gel kalp atışını dinleyelim dedi nedense aşırı stresliyim bu stresi yaşayan varmi başka
Canim mende 8 haftalik gebeyim inan bana o minik kalp atiwlarini duydukdan sonra butun stresin gidecekdir tup tup yapiyor ya sanki kalbin yerinden firliyacaq gibi oluyor insan bir an once kucagina alasin geliyor inwallah sag salim alasan kucagina
Canim mende 8 haftalik gebeyim inan bana o minik kalp atiwlarini duydukdan sonra butun stresin gidecekdir tup tup yapiyor ya sanki kalbin yerinden firliyacaq gibi oluyor insan bir an once kucagina alasin geliyor inwallah sag salim alasan kucagina
Kizlar bende 6 7 haftalik hamileyim dun sozde kalp atisini duymaya gittik ama duyamadik bebek yok gorunmuyo dedi kese var 1 hafta sonra yine gel dedi bos gebelikte olabilirmis cok korkuyorum
Hiç stres yapma görürsün kalp atışlarını ilk 12haftaya kadar ben hep adet günü gibi yaşadım her gittiğim doktor normal dedi sonra bulantılar başladı 17.haftadan sonra oda kesildi biraz rahat ettim