.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan . başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,090 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı .
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alparslan💙

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Ama acıbademler harika çok güzel dogurtuyorlar
Birde fiyatlar ne kadar 🧂🧂🧂olursa istediğin herşey o kadar mümkün oluyor.
(Örneğin doğuma eşinle ve fotoğrafçıyla girmeyi özelde olsa birçok hastane kabul etmiyor.
Ama ver en az 15 bin 20 bin kendini doğumda değil ultra lüks otelde hissediyorsun
Kız ben 5bin verdim doğuma içime battı sen 15 20 diyon evde doğururum ben extra extra lüks hijyenik ortam 😂😂😂

Geçen baktım 2019 2020 fiyatları nette 18 bin diyordu canım tabi orası öyle ama ocak ayına denk gelecek doğumum sorduğum hastanelere bakarsak tahmini 10 binden aşağı olmayacak sanırım 🤗 hani can sağolsun verilirse birde elinden öper 5 yaşında oğlum var teyzesi onun okulu ihtiyaçları derken o kadar parayı oraya vermem açıkçası 😅 Yoksa bende çok istiyorum fotoğrafçı dan ziyade eşimi almaları için konuşacağız bakalım kısmette varsa 😊
Ogluşu çok öpüyorum Allah hayırlı uzuuuunnnn ömür versin ❤️
Yani şöyle bı düşününce göreceli bir konu tabiki bu.
Bi bebek bir defa doğuyor en güzeli olmasıni hepimiz istiyoruz
Diğer yandan da bir gece kalıp o meblağlari ödemek çok mu tabikide çok.
Bebek doğduktan sonra anne babanın da güzel bir tatile ihtiyacı olur 1 gecede hastaneye verilecek ücrete ailece 1 hafta güzel bir tatil de yapılabilir
( ki bu daha mantıklı geliyor)
Ama genel olarak iyi bir yerde doğum yapmak istersen yaklaşık 10 bin TL yı gözden çıkarmak gerekiyor.
Bir diğer seçenekte tamamen ücretsiz devlet hastahaneleri. 😊😊😊
Bazen bende devlette yapmayı düşünmüyor değilim ama son anda neresi nasip olacak bakalım 😃

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ogluşu çok öpüyorum Allah hayırlı uzuuuunnnn ömür versin ❤️
Yani şöyle bı düşününce göreceli bir konu tabiki bu.
Bi bebek bir defa doğuyor en güzeli olmasıni hepimiz istiyoruz
Diğer yandan da bir gece kalıp o meblağlari ödemek çok mu tabikide çok.
Bebek doğduktan sonra anne babanın da güzel bir tatile ihtiyacı olur 1 gecede hastaneye verilecek ücrete ailece 1 hafta güzel bir tatil de yapılabilir
( ki bu daha mantıklı geliyor)
Ama genel olarak iyi bir yerde doğum yapmak istersen yaklaşık 10 bin TL yı gözden çıkarmak gerekiyor.
Bir diğer seçenekte tamamen ücretsiz devlet hastahaneleri. 😊😊😊
Bazen bende devlette yapmayı düşünmüyor değilim ama son anda neresi nasip olacak bakalım 😃
Haklısın canım zaten gözden 10 bin çıkmış durumda 😅😅 ama ekstra 10 bn daha koyup o kadar masraf ile bir gece ödeyip çıkmak diğer çocuğun rızkından kesmiş gibi hissederim ne yalan söyleyim bizde iki hastane belirledik özel birinden biri olacak artık gidecek para cepte durmayack😅😅😅

Kız ben 5bin verdim doğuma içime battı sen 15 20 diyon evde doğururum ben extra extra lüks hijyenik ortam 😂😂😂
Ben evde doğmuşum çok şükür heryerim sapasağlam çokta hesaplı bı bebek olmuşum ama simdikiler çok masraflı.
😃
Hangi şehir hangi hastane normal doğum mu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haklısın canım zaten gözden 10 bin çıkmış durumda 😅😅 ama ekstra 10 bn daha koyup o kadar masraf ile bir gece ödeyip çıkmak diğer çocuğun rızkından kesmiş gibi hissederim ne yalan söyleyim bizde iki hastane belirledik özel birinden biri olacak artık gidecek para cepte durmayack😅😅😅
2 çocuk olunca insan öyle düşünür mutlaka anlıyorum seni Allah yardımcımız olsun her konuda sağlıkla gelsin de nerde gelirse gelsin 🥰

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Ben evde doğmuşum çok şükür heryerim sapasağlam çokta hesaplı bı bebek olmuşum ama simdikiler çok masraflı.
😃

2 çocuk olunca insan öyle düşünür mutlaka anlıyorum seni Allah yardımcımız olsun her konuda sağlıkla gelsin de nerde gelirse gelsin 🥰
İzmit akademi hastanesi canım normal değil sezeryan doğum

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Etrafın ne dediği hiç umrumda bile değil kimseye fikir sormuyorum doğuracak bakacak olan benim herkes kendi çocuğunda ne isterse yapmakta özgür yapamadığı yıllarda geçse insanın içinde ukde kalıyor. Eşimde bana hamileliği ilk öğrendiğimde canın ne istiyorsa en güzelini yap hicbirsey içinde kalmasın dedi. Ama benim kendi fikrim durumum müsait olmasına rağmen babyshower cinsiyet partisi gibi şeyleri abartı bulduğum için en başından beri yapmak istemedim. Bir iki kez kullanılacak eşyalara gereksiz para harcamaktansa kullanışlı eşyalar almaktan yanayım. Olmasını istediğim 2 şey var
1. Doğuma doğum fotoğrafçısıyla girmek ( doğumu düşündüğüm hastahane in anlaşmalı olduğu profesyonel fotoğrafçısı var zaten)
2. Yeni doğan çekimi yaptıracağım. Bunlar ömürlük hatıra olacağı için yaptıracağım onun haricinde gereksiz masrafa sokmam kendimi.
Ama herşeyi dolu dizgin yapmak isteyenleri de desteklerim sonuçta bir çocuk bir defa dünyaya geliyor isteyen istediği gibi abartabilir 😊

(Sana müdahale etmek isteyen insanların kalbindeki niyetin de ne olduğu önemli tabi çoğu insanda maalesef ki çekememizlik var yada kendisi yapamamistir seninde yapmanı istemiyordur v.s o sebeple doğuracak olanda o bebeğe bakacak olanda sensin canın ne istiyorsa imkanların el verdiği çerçevede sonra keşke dememek için istediğini yapmanı tavsiye ederim💕 herşey gönlünüzce olsun ❤️😊
Tşk ederim güzel

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
😃

Öyle canım amin Allah razı olsun 🥰🥰🤲

Ipekdilan123

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 30+2gunluk hamileyim eşim benim ailem herkes alışveriş için erken olduğunu düşünüyor aldıklarına eşim sürat asıyor bugün gittim lohusa terliği taç falan aldım biboron vs her çarşıya gittiğimde eşim götürmek istemiyor aldıklarına fikirde bile bulunmuyor kapida bekliyor ben alıp çıkıyorum çok zorumu gidiyor ben istiyorum ki ikimizin fikri olsun ama yok annemle konuşunca ne gerek var kapi süsüne lohusa terliğine hastane için süslemeye deniliyor benim içimde kalmasın istiyorum de diyorum ama böyle söyleyince hevesim kursağımda kalıyor evlilikte senin benim param olmaz ama esim ne maddi nede manevi bebek için bisey yapıyor bi doktora kendi geliyor ne yapacam bilmiyorum puset aldım ona bile neden aldın 6 ay kullancak dedi ne alırsam söylediklerinden içine sinmiyor kafayı yiycem
Maddi durum olarak el veriyorsa bence yap içinde kalmasın. Ben etrafın ne söylediğine hiç takılmam benimde annemin gereksiz bulduğu veya aileden gerkezsiz bulduğu şeyler olur ben istiyorum veya ben beğendim diyorum konuyu kapatyorum

Tüm sayfalar yüklendi.