.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan . başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,090 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı .
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alparslan💙

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 30+2gunluk hamileyim eşim benim ailem herkes alışveriş için erken olduğunu düşünüyor aldıklarına eşim sürat asıyor bugün gittim lohusa terliği taç falan aldım biboron vs her çarşıya gittiğimde eşim götürmek istemiyor aldıklarına fikirde bile bulunmuyor kapida bekliyor ben alıp çıkıyorum çok zorumu gidiyor ben istiyorum ki ikimizin fikri olsun ama yok annemle konuşunca ne gerek var kapi süsüne lohusa terliğine hastane için süslemeye deniliyor benim içimde kalmasın istiyorum de diyorum ama böyle söyleyince hevesim kursağımda kalıyor evlilikte senin benim param olmaz ama esim ne maddi nede manevi bebek için bisey yapıyor bi doktora kendi geliyor ne yapacam bilmiyorum puset aldım ona bile neden aldın 6 ay kullancak dedi ne alırsam söylediklerinden içine sinmiyor kafayı yiycem
Hani bi omuz silkme hareketi vardır ya bu hareketi hayatının merkezine koy. Biri bişey mi dedi kendi kendine omuz silk tabi dışardan fiziki olarka demiyorum mecazen yanı umursama illaki birşeyler söylenecek he he de geç istediğini yap kocalarımız gelip kıyafet seçeyim onu yapayım ben sanmıyorum buradaki hanımların eşleride gelip karısıyla terlik seçsin yani. Belki 1 2 tane çıkar o yüzden boşver yani

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
İki çocuğumda biraz acemiligime geldi herşey hele ki ilk kızımda 16 yaşındaydım hamilelik ne bilmedim ikinci kızımda eşimle hiç iyi değildik şimdi üçüncü yapamadigim herseyi yasamadigim duyguları yaşıyorum eşim bana aldı lohusa terliği felan aldıktan sonra güldü yani giy bakayım bir bakayım dedi giydim afrodit gibi oldun dedi eşim bile sanki ilk defa baba olacağım diyor battaniye yaptım bu sefer herkes dedi maddi durumun iyi alsana düzene kardeşim heves edip yaptim diyorum kaynanam gecelikleri ne laf etti 3 tane takım koydum diğerlerinde bir taneydi yetmiyormu felan dedi ben cevap vermeden eşim susturdu onu da canım bazı insanlar birşey görmemişler bence çekememezlik var yorum yapmak için yapıyorlar iki eltim var biri zaten domuzun teki kaynanamı doldurup duruyor onunda ağzına ettim koydum kenara takma kimseyi takmayinca daha iyi oluyor hele ki onları takmadığıninonlara belli edince çıldırıyorlar bende onların delirmesinden mutlu oluyorum böyle gidiyor yani devran takma tadını çıkar bence 😏😏

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Güncel fiyatı biliyor musun canım bir acıbadem birde memorial hastanesi zaten başı çekiyor gerçekten tek geçilecek hastaneler
Doğum ocakta olacak inşallah o yüzden yenilenecekmis fiyatlar 20 bin civarı diye biliyorum şuan bakalım ne çıkacak ☺️

3 melek annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kimseyi takma hayat senin hayatın benimde esim gelipde seçmez kıyafet falan sevmiyor erkekler size bisey diyeyim kaynanam aldigim hastane çıkışına bile ne gerek var dedi ben takdimmi hayir bu diger 3 kizimda idi şimdi 4. Hamileyim daha yeni 5 haftalik 5+3 bu gun emin ol bunada söylenecek ama takmayacagim hayat senin hayatın evinde ayri ise sorun yok tıka kulaklarını yanlarindq evde gene bildiğin gibi davran bosver elalem ne demiş hani bi laf var sen halinden memnunsan el alkislasin alem izlesin aynı o hesap

Evet canım şaka Biyana iyiydi fiyatı hastane güzel ve çok temiz ücreti normal doğum sezeryan değişmiyor ikiside 5bindi öncesinde konuştuk normal doğumu ama sonuç plansız sezeryan oldu
Benim görüştüğüm hastahaneler de normal ve sezeryan için ayrı fiyat veriyorlar belki şehir olarak değil hastahane olarak değişiyordur fiyatlar. Ama iyiymiş sizin hastanenin fiyatı İzmir'e doğuma mi gelsem ne 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Acıbadem de kendi fotografcisi var ek ucretli güzel çekimler yapılıyor
Doğuma girenler de çok memnun.
Amaaannn nasip kısmet bakalım o anda neresi denk gelecek şansımıza bazen planlar tutmuyor

Son düzenleme:

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Benim görüştüğüm hastahaneler de normal ve sezeryan için ayrı fiyat veriyorlar belki şehir olarak değil hastahane olarak değişiyordur fiyatlar. Ama iyiymiş sizin hastanenin fiyatı İzmir'e doğuma mi gelsem ne 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğuma girenler de çok memnun.
Amaaannn nasip kısmet bakalım o anda neresi denk gelecek şansımıza bazen planlar tutmuyor
Gel ama İzmit İzmir değil 😂😂ben sana bakarım kız kırkını çıkarırım😂😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.