Hani bi omuz silkme hareketi vardır ya bu hareketi hayatının merkezine koy. Biri bişey mi dedi kendi kendine omuz silk tabi dışardan fiziki olarka demiyorum mecazen yanı umursama illaki birşeyler söylenecek he he de geç istediğini yap kocalarımız gelip kıyafet seçeyim onu yapayım ben sanmıyorum buradaki hanımların eşleride gelip karısıyla terlik seçsin yani. Belki 1 2 tane çıkar o yüzden boşver yaniKizlar 30+2gunluk hamileyim eşim benim ailem herkes alışveriş için erken olduğunu düşünüyor aldıklarına eşim sürat asıyor bugün gittim lohusa terliği taç falan aldım biboron vs her çarşıya gittiğimde eşim götürmek istemiyor aldıklarına fikirde bile bulunmuyor kapida bekliyor ben alıp çıkıyorum çok zorumu gidiyor ben istiyorum ki ikimizin fikri olsun ama yok annemle konuşunca ne gerek var kapi süsüne lohusa terliğine hastane için süslemeye deniliyor benim içimde kalmasın istiyorum de diyorum ama böyle söyleyince hevesim kursağımda kalıyor evlilikte senin benim param olmaz ama esim ne maddi nede manevi bebek için bisey yapıyor bi doktora kendi geliyor ne yapacam bilmiyorum puset aldım ona bile neden aldın 6 ay kullancak dedi ne alırsam söylediklerinden içine sinmiyor kafayı yiycem