9 günlük bebeğim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde PoncikAnne tarafından oluşturulan 9 günlük bebeğim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,535 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 9 günlük bebeğim
Konbuyu başlatan PoncikAnne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlanda oldu gözünü açamıyordu ılık su pamukla çok hafif sildim bi kaç defa da kendi sütümü damlattım geçti çapaklanma ilk doğdunda oluyor geçer merak etme ama çok sık sık elleme geçmiş olsun 💐

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Gözüne. Göğsüm değmiş gece emzirirken gözleri capaklaniyo nasıl geçirdiniz acaba önerisi olan varmi
Yani biraz tepki verebilirsiniz ama annem göze limon sıkardı daha da çapaklanmazdı bebeğin gözleri bir damla sıkın her bir göze biraz ağlıycaktır ama daha da çapaklanma olmaz

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Yani biraz tepki verebilirsiniz ama annem göze limon sıkardı daha da çapaklanmazdı bebeğin gözleri bir damla sıkın her bir göze biraz ağlıycaktır ama daha da çapaklanma olmaz
😮 Yok artık daha neler, iyi anneniz kör etmemiş Allah korumuş. Büyük insan dayanamaz o acıya küçücük can nasıl dayansın.

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğinizin gözleri çapaklanıyorsa siz güzel annelere naçizane tavsiyem dalinli ılık su ile gözlerini silmeniz. Ardına kas baslangıç hizasından baslayıp göz cukuruna doğru günde en az 3 kere masaj yapmanızdır. Yanlız masaj yaparken elimizi bebe yağı veya vazelinle veyahut varsa baska bi nemlendiriciyle nemlendirelim ki bebeğimizin göz cevresini tahriş etmeyelim. ☺️Ben bı sorunu 3.bebeğimde yasadım ve cok ileri boyutlardan normale bu sekilde cevirdim..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😮 Yok artık daha neler, iyi anneniz kör etmemiş Allah korumuş. Büyük insan dayanamaz o acıya küçücük can nasıl dayansın.
Benm kaynanam dedi bana bunu. Ewet belki dogrudur bilemem ama ben asla dayanamayacagım için bebepime de yapmadım.ama bebekler El kadar yaaa 😔

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Benm kaynanam dedi bana bunu. Ewet belki dogrudur bilemem ama ben asla dayanamayacagım için bebepime de yapmadım.ama bebekler El kadar yaaa 😔
Burda ki yorumu gördükten sonra internetten de baktım asla önerilmiyor. Ay nasıl böyle birşey yapılır boğazım ağrıyor diye iki yudum içtim limon sıkıp cayır cayır yaktı bir de göz yani. Allahım korusun🙏

Tüm sayfalar yüklendi.