Kizlar bugün 9 hafta oldu ve bulantım çok çok azaldi sizdede oldumu
Y Yagmur31 Guest 17 Nisan 2021 #1 Kizlar bugün 9 hafta oldu ve bulantım çok çok azaldi sizdede oldumu
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,827 17 Nisan 2021 #2 Normal cnm bazen azalır bazen çoğalır bazen hiç mide bulantın olmz
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 18 Nisan 2021 #3 Yagmur31' Alıntı: Kizlar bugün 9 hafta oldu ve bulantım çok çok azaldi sizdede oldumu Genişletmek için tıkla ... Bebek büyüdükçe geçer canm normal
Yagmur31' Alıntı: Kizlar bugün 9 hafta oldu ve bulantım çok çok azaldi sizdede oldumu Genişletmek için tıkla ... Bebek büyüdükçe geçer canm normal
M mervetarik Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 69 18 Nisan 2021 #4 Yagmur31' Alıntı: Kizlar bugün 9 hafta oldu ve bulantım çok çok azaldi sizdede oldumu Genişletmek için tıkla ... Bende 10 haftalık hamileyim 9. Haftaya girdiğim gün bitti bütün bulantım sabahları yemek yiyemiyordum şimdi sadece kokulardan bulanıyor
Yagmur31' Alıntı: Kizlar bugün 9 hafta oldu ve bulantım çok çok azaldi sizdede oldumu Genişletmek için tıkla ... Bende 10 haftalık hamileyim 9. Haftaya girdiğim gün bitti bütün bulantım sabahları yemek yiyemiyordum şimdi sadece kokulardan bulanıyor