Sorum var Ablası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Ablası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,445 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ablası
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Raziyye

Kayıtlı Üye
rank
Fikrin çok yalnis şiddeti normallestiriyorsun
Sizde turkiyede şiddeti bilmiyorum bizde boyle şimdi abisi gitse ailesi daglsa nolucak oda,var unutmayn evler kadnlar sayesinde ayakta
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Böyle yaparsan hep daha fazlası olur canım kendini varsa evladını dúşünmek zorundasın
Allah her kesn yardmcsi olsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sizde turkiyede şiddeti bilmiyorum bizde boyle şimdi abisi gitse ailesi daglsa nolucak oda,var unutmayn evler kadnlar sayesinde ayakta
Yaşın kaç bilmiyorum ama yanlış düşünüyorsun emin ol sırf Türkiye için değil dünyanın genelinde öyledir helede Avrupa’da bir kadını asla ezmezler , ezemezler. Evler kadınlar sayesinde ayakta olabilir ama o kadın o evi cennet yapıyorsa o adama , adamda o kadını o evde cennette yaşatır gibi yaşatmak zlrında İyi ben evi cennet yapayım ama adam gelsin beni dövsün ona rağmen ben dayak yiyim ama ailem dağılmasın mı diyim ? Resulullah bile kadınlara çok değer veren biriymiş biz kadın olarak kendimize bir erkekten daha çok değer vermeliyiz? Sen kendi kızın için düşün eşi onu dövse eşi ile evli kalmasını ister misin ? Kimse kusura bakmasın bir adam dün ne ise yarında aynı asla değişmez bir insanı 7 sinde değiştiremezsen 70 nde asla değiştirmezsin bu tamamen bir kadının kendi ecelini kendi yaratması demek .

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ablası aradı şimdi bişeyler içiyo aklı başında diyil diyo. Polise ararsa tutuklarlar diyo
Tutuklasınlar canım belki allı başına gelir o bir şeyler içiyorsa Allah göstermesin kadına bir şey filan yapar aman dikkat edin sonradan pişman olmayın yazık kadına ya . Benim bile moralim bozuldu

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Giyiniyorum gidip kendim getiricem. Kızımda uyudu yolda uyanmasa iyi olur
En iyisini yaparsın en azından güvende olur eşinin aklı başına gelene kadar senin eşin askerse bir şeyde yapamaz eniştesi ona emin ellerde olur en azından. Kadın kadının düşmanı değil dostu olmalı sahip çıkın canım yazın sizden yardım istemiş

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.