Böyle yaparsan hep daha fazlası olur canım kendini varsa evladını dúşünmek zorundasınBenim başma gelsede kimseyi aramam Rabbime emanet ederim bu benim fikrim canm
Böyle yaparsan hep daha fazlası olur canım kendini varsa evladını dúşünmek zorundasınBenim başma gelsede kimseyi aramam Rabbime emanet ederim bu benim fikrim canm
Sizde turkiyede şiddeti bilmiyorum bizde boyle şimdi abisi gitse ailesi daglsa nolucak oda,var unutmayn evler kadnlar sayesinde ayaktaFikrin çok yalnis şiddeti normallestiriyorsun
Allah her kesn yardmcsi olsunBöyle yaparsan hep daha fazlası olur canım kendini varsa evladını dúşünmek zorundasın
Amin canmSizde turkiyede şiddeti bilmiyorum bizde boyle şimdi abisi gitse ailesi daglsa nolucak oda,var unutmayn evler kadnlar sayesinde ayakta
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah her kesn yardmcsi olsun
Yaşın kaç bilmiyorum ama yanlış düşünüyorsun emin ol sırf Türkiye için değil dünyanın genelinde öyledir helede Avrupa’da bir kadını asla ezmezler , ezemezler. Evler kadınlar sayesinde ayakta olabilir ama o kadın o evi cennet yapıyorsa o adama , adamda o kadını o evde cennette yaşatır gibi yaşatmak zlrında İyi ben evi cennet yapayım ama adam gelsin beni dövsün ona rağmen ben dayak yiyim ama ailem dağılmasın mı diyim ? Resulullah bile kadınlara çok değer veren biriymiş biz kadın olarak kendimize bir erkekten daha çok değer vermeliyiz? Sen kendi kızın için düşün eşi onu dövse eşi ile evli kalmasını ister misin ? Kimse kusura bakmasın bir adam dün ne ise yarında aynı asla değişmez bir insanı 7 sinde değiştiremezsen 70 nde asla değiştirmezsin bu tamamen bir kadının kendi ecelini kendi yaratması demek .Sizde turkiyede şiddeti bilmiyorum bizde boyle şimdi abisi gitse ailesi daglsa nolucak oda,var unutmayn evler kadnlar sayesinde ayakta
Tutuklasınlar canım belki allı başına gelir o bir şeyler içiyorsa Allah göstermesin kadına bir şey filan yapar aman dikkat edin sonradan pişman olmayın yazık kadına ya . Benim bile moralim bozulduAblası aradı şimdi bişeyler içiyo aklı başında diyil diyo. Polise ararsa tutuklarlar diyo
Giyiniyorum gidip kendim getiricem. Kızımda uyudu yolda uyanmasa iyi olurTutuklasınlar canım belki allı başına gelir o bir şeyler içiyorsa Allah göstermesin kadına bir şey filan yapar aman dikkat edin sonradan pişman olmayın yazık kadına ya . Benim bile moralim bozuldu
Düsüsüncelerin çok yalnis eşin kalksin seni dövsün sana şiddet uygulasin sana zarar versin eşimdir canimmi diyeceksin ?Sizde turkiyede şiddeti bilmiyorum bizde boyle şimdi abisi gitse ailesi daglsa nolucak oda,var unutmayn evler kadnlar sayesinde ayakta
En iyisini yaparsın en azından güvende olur eşinin aklı başına gelene kadar senin eşin askerse bir şeyde yapamaz eniştesi ona emin ellerde olur en azından. Kadın kadının düşmanı değil dostu olmalı sahip çıkın canım yazın sizden yardım istemişGiyiniyorum gidip kendim getiricem. Kızımda uyudu yolda uyanmasa iyi olur
BenimdeTutuklasınlar canım belki allı başına gelir o bir şeyler içiyorsa Allah göstermesin kadına bir şey filan yapar aman dikkat edin sonradan pişman olmayın yazık kadına ya . Benim bile moralim bozuldu