Sorum var Ablası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Ablası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,445 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ablası
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
En iyisini yaparsın en azından güvende olur eşinin aklı başına gelene kadar senin eşin askerse bir şeyde yapamaz eniştesi ona emin ellerde olur en azından. Kadın kadının düşmanı değil dostu olmalı sahip çıkın canım yazın sizden yardım istemiş
3 saatlik yol arabamla gitmek istiyorum ama kızımı nasıl ön koltukta uyutamam, uyanmaz dimi yol giderken😕

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
3 saatlik yol arabamla gitmek istiyorum ama kızımı nasıl ön koltukta uyutamam, uyanmaz dimi yol giderken😕
Eşin nerde canım Şuan onu da alsan yanına . Merak etme bebeğinin puseti varsa ön koltuğa koy ama yüzü koltuğa bakacak şekilde yerleştir yani pysetle koltuk arasında dursun o emniyet kemerini de tak uyanmaz yol boyunca? Görümcenin evine gidince eve sen girme adamın ne yapacağı belli olmaz ara görümcen aşağı insin al onura geri dön

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Eşin nerde canım Şuan onu da alsan yanına . Merak etme bebeğinin puseti varsa ön koltuğa koy ama yüzü koltuğa bakacak şekilde yerleştir yani pysetle koltuk arasında dursun o emniyet kemerini de tak uyanmaz yol boyunca? Görümcenin evine gidince eve sen girme adamın ne yapacağı belli olmaz ara görümcen aşağı insin al onura geri dön
Öyle yaptım ön koltukta koydum, evde diyilmiş dövmüş gitmiş evden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eşim işte izin vermiyolar. Gidiyorum kendim getiricem

Raziyye

Kayıtlı Üye
rank
Yaşın kaç bilmiyorum ama yanlış düşünüyorsun emin ol sırf Türkiye için değil dünyanın genelinde öyledir helede Avrupa’da bir kadını asla ezmezler , ezemezler. Evler kadınlar sayesinde ayakta olabilir ama o kadın o evi cennet yapıyorsa o adama , adamda o kadını o evde cennette yaşatır gibi yaşatmak zlrında İyi ben evi cennet yapayım ama adam gelsin beni dövsün ona rağmen ben dayak yiyim ama ailem dağılmasın mı diyim ? Resulullah bile kadınlara çok değer veren biriymiş biz kadın olarak kendimize bir erkekten daha çok değer vermeliyiz? Sen kendi kızın için düşün eşi onu dövse eşi ile evli kalmasını ister misin ? Kimse kusura bakmasın bir adam dün ne ise yarında aynı asla değişmez bir insanı 7 sinde değiştiremezsen 70 nde asla değiştirmezsin bu tamamen bir kadının kendi ecelini kendi yaratması demek .
Yashn ona bi adiyyati yok her kes fikrini soyluyo bende soyledm onu doru soyluyorsun kadna widdet yasakdr ama olanda oluyo bazi kadnlar cocuklari icin sabr ediyo bazlarida o aileni mahv ediyo ben oyle bir insanmki her sheyden once ailem gelir iyisiylede kotusuylede shimdi biz bilmiyoruz,ne usde dovme olub yani su an hec bir fikir soyleyemem hakknada giremem kimsenin ne diyim ben kendmden goturub soyledim Allah her kesi mutlu etsin bawkada diyeceyim yok Allah o kadininda yardmcsi olsun

Tüm sayfalar yüklendi.