Merhaba canım annisler ve anne adayları sizlere doğum hikayemi anlatacağım.05.02.2022 tarihinde ağrılarım vardı 06.02.2022 tarihi gebelik haftam ise 35+2idi gündüz saat 10da hastaneye gittim gece ye kadar sancılarım geçmesi için serum ile takip edildi ama fayda yerine ağrılarım iyice arttı 06.02.2022 tarihi gece saat 23.00 da sezeryan a alındım. 23.26 da oğlum Mustafa Ali dünya ya geldi ama bana göstermediler çünkü bebeğim solunum sıkıntısı çekmiş iki kere müdahale de bulunmuş lar ve kuvez e alındı . Benim sezeryan ameliyat i ise gece saat 1 de bitti tüplerimi bağlatm idarar kesem yukarı daymis içim biraz yapışık olduğu için uzun sürdü belden aşağı uyuşturdular sabah saat 6da ilk ayağa kalkınca ilk işim yenidoğan yoğun bakım a gitmek oldu ve oğluşum u ilk kez gördüm siyah saçlı küçük ağzın da solunum cihazı ayağın da kablo kolunda serum takıliydi onu ilk gördüğüm de ki his ne karma karışık ti sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama o an çok duyguluydum ve fazla göremedim bile sadece uzaktan bakabildim. İşte öyle 3 gün kuvez de kaldı ardından kuvez den çıktı 2gun de normal yattı ve geçen cuma günü hastaneden taburcu oldu dün yani pazartesi günü kontrole götürdüm şu anda kan değerleri yüksek çıkmış cuma günü tekrar götüreceğim işte öyle canlarım