Bebek aşağda Anladimm
G Gökçe Gökçek 🤰 Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 437 26 Aralık 2021 #21 Yucel' Alıntı: Bebek aşağda Genişletmek için tıkla ... Anladimm
Helin in annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2,341 26 Aralık 2021 #22 Yucel' Alıntı: Sadece doğsa yaşarmı birşey olurmu ondan rahatsızım Genişletmek için tıkla ... Yaşar canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bebeğini
Yucel' Alıntı: Sadece doğsa yaşarmı birşey olurmu ondan rahatsızım Genişletmek için tıkla ... Yaşar canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bebeğini
Mervegüll Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2,150 26 Aralık 2021 #23 Yucel' Alıntı: Selam. Kızlar 36+6 doğum yapıcam sezaryanla. Sizce erkemi Genişletmek için tıkla ... Hiç korkma canım bende 36+2 de oğlumu doğurdum suan 5 yaşında sagligida iyi çok şükür Allah sağlıkla kucağına versin kötü şeyler düşünme
Yucel' Alıntı: Selam. Kızlar 36+6 doğum yapıcam sezaryanla. Sizce erkemi Genişletmek için tıkla ... Hiç korkma canım bende 36+2 de oğlumu doğurdum suan 5 yaşında sagligida iyi çok şükür Allah sağlıkla kucağına versin kötü şeyler düşünme
Y Yucel Kayıtlı Üye Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 53 26 Aralık 2021 #24 Helin in annesi' Alıntı: Yaşar canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bebeğini Genişletmek için tıkla ... Amin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Aralık 2021 Alya' Alıntı: Hiç korkma canım bende 36+2 de oğlumu doğurdum suan 5 yaşında sagligida iyi çok şükür Allah sağlıkla kucağına versin kötü şeyler düşünme Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah
Helin in annesi' Alıntı: Yaşar canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bebeğini Genişletmek için tıkla ... Amin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Aralık 2021 Alya' Alıntı: Hiç korkma canım bende 36+2 de oğlumu doğurdum suan 5 yaşında sagligida iyi çok şükür Allah sağlıkla kucağına versin kötü şeyler düşünme Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah