Sorum var ACİL BAKIN

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan ACİL BAKIN başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 478 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ACİL BAKIN
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan azram cankizim

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu yengemin sonucu da bir bakar mısınız gebelik var mı
Screenshot_2024-01-30-11-23-27-87_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım Normalde biliyorum da gebelik olmadığını ben dedim gene bir sorayım yengem olduğu için biraz da Kırılgan şimdi yok derim gerçekten var çıkar Bu sefer vebale girmek istemedim daha bir aylık evliler çok istiyolar o yüzden

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet canım Normalde biliyorum da gebelik olmadığını ben dedim gene bir sorayım yengem olduğu için biraz da Kırılgan şimdi yok derim gerçekten var çıkar Bu sefer vebale girmek istemedim daha bir aylık evliler çok istiyolar o yüzden
Daha yeni kuzum olur elbet stres yapmasın .

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Aleyna nerelerdesin çok girmiyorsun sohbetini seviyorum ben sık sık girsen izletme kendini

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar