Acil beyin firtinasi yapalim kizlarrrr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ tarafından oluşturulan Acil beyin firtinasi yapalim kizlarrrr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,587 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil beyin firtinasi yapalim kizlarrrr
Konbuyu başlatan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel'in annesi ❤️

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Misafirlik vakti degil, herkes otursun evinde. Kizanda kizsin. Ekmegimi mi onlar veriyorlar, hastalansam gelipte bakacaklar mi? Hayir diyememekten oluyor ne olursa, cocuk eskimez derler bizde, gorur dururlar, acelesi hic yok.

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Vala gıcık oluyorum ya benim de gorumcemin kızı aramış bugünden için bi kahveye dolaşacam diye bitmedi zaten dolaşmaları bi😡 çocuğu okula başladı ben adımımı atmıyorum anneme bile az gidiyorum ve annem asla dışarı çıkan biri değildir hiç sevmez gezmeyi ona rağmen az gidiyorum bu maşallah akşama kadar it gibi dışarda gezer eve girmez bana gelecekmiş de eşim de kızdı mesaj at başka zaman diye dedi hayır yani bana bisey olsa ölsem umurlarına gelmez biliyorum bunların işi gücü gezmek yemek içmek pazar pazar otur kocanın yanında ne işin var bende 😡
Aman valla en nefret ettiğim şey kocam evde iken misafir gelmesi

Kızlar bana bir akıl verin şimdi bu benim 2.evliliğim eşimin ailesine 13 sene sonra bebek gelecek 3 görünce var başımda ve kayinvalide kayinpeder memleketten gelecekler doğum zamanı görünme lerin 2 tanesi burda 1 i almanyada ama sağolsunlar beni hiccccc sevmezler bende onları karşılıklı yani.geçen kendi aileme gittim babam kimseyi almayın eve ben dahi gelsem almıyorsunuz pandemideyiz o bebek ufacık herşeye açık ol ucak alınan alınsın kucağa vermeyin opturmeyin di o nasıl yapi cam bu akıl verin giiiii
Sadece bu pandemi sürecinde değil normalde de bebek görmeye gelenlerin minicik bebeği alıp şapır şupur öpüp yalamasina gıcık oluyorum. Gelen herkes 10 dk da çocuğu yalayıp yutacak tüm mikroplarını bulaştırır gidecek sonra hastalık bulasirsa baba bile ilgilenmeyecek tüm yük anneye kalacak ki zaten doğum ve sonrası başlı başına zor bir süreçken bide anlayışsız insanların mikroplariyla mı uğraşacaksın.
Şu dönemde kimin taşıyıcı olduğu bile belli değil çoğu insan covidden şüphelendiğinde gidip test bile yaptırmıyor karantina korkusuna. Ayrıca şehir dışından geleceklerin otobüste veya uçakta nefes yoluyla bulaş riskinde çok yüksek.
beni düşünmeyen insanı kırmaktan hiç çekinmem bana anlayış göstermesi gereken onlar derim
Ben doğuma yakın laf arasında herkese doğum sonrası misafir kabul etmeyeceğimi söyleyeceğim. Elinizden geliyorsa sizede tavsiye ederim bilsinler en azından belki çekinirler gelmeye

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Ah öyle olsa ama şimdi de bebeği kıskanmış oluyor adın bide ikinci evlilik ise herşey göze batıyor gibi oluyor gelince gidince evi dezenfektan et bari çünkü sanki bizde hastalık varmış gibi düşünüp almadı diye düşünürler
Iste problem orda canim, biz hastalikli miyiz tepkisi. Olabilirler, bende hasta olabilirim, ama anne benim, mecbur yaninda olmailiyim. Onlarda hasta olabilirler, farkinda bile olmadan, ha kebdileri bizim durumda aynisini, hatta daha kotusunu yaparlardi emin ol. Benden sira gecince kritike etmek kolay.

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Sadece bu pandemi sürecinde değil normalde de bebek görmeye gelenlerin minicik bebeği alıp şapır şupur öpüp yalamasina gıcık oluyorum. Gelen herkes 10 dk da çocuğu yalayıp yutacak tüm mikroplarını bulaştırır gidecek sonra hastalık bulasirsa baba bile ilgilenmeyecek tüm yük anneye kalacak ki zaten doğum ve sonrası başlı başına zor bir süreçken bide anlayışsız insanların mikroplariyla mı uğraşacaksın.
Şu dönemde kimin taşıyıcı olduğu bile belli değil çoğu insan covidden şüphelendiğinde gidip test bile yaptırmıyor karantina korkusuna. Ayrıca şehir dışından geleceklerin otobüste veya uçakta nefes yoluyla bulaş riskinde çok yüksek.
beni düşünmeyen insanı kırmaktan hiç çekinmem bana anlayış göstermesi gereken onlar derim
Ben doğuma yakın laf arasında herkese doğum sonrası misafir kabul etmeyeceğimi söyleyeceğim. Elinizden geliyorsa sizede tavsiye ederim bilsinler en azından belki çekinirler gelmeye
Bende en son onu düşünüyorum cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ah öyle olsa ama şimdi de bebeği kıskanmış oluyor adın bide ikinci evlilik ise herşey göze batıyor gibi oluyor gelince gidince evi dezenfektan et bari çünkü sanki bizde hastalık varmış gibi düşünüp almadı diye düşünürler
Onu kesin soluceklwr biz hastaliklimiyiz çiçekler zTen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Baban cooooooook haklı ama hakikaten nasıl yapacaz bende bilmiyorum aynı dert bizde de var kuzum 😖
Vallahi artık alınan alınacak kızlar ölümü göze alıp ben eşime çocuk veriyorum çünkü dogumlarimda hep annemi bebek mi dedndi

Tüm sayfalar yüklendi.