Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanmazsan zararı okur doğum kanalında enfeksiyon kalırsa soğum sırasında bebeğine geçebilir düzenli kullanıp kontrolü ihmal etme canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar bendede enfeksiyon vardı 30 haftada fitil kullandım ama. Enfeksiyonum geçmemiş olacakki doğum kanalında oğluma geçti enfeksiyon yoğun bakımda yattı enfeksiyon aşırı ilerlediği için sepsis teşhisi kondu kakasını yuttuğu ciğerlerine gittiği için hem pnömoni hem sepsis tedavisi gördü 1 günlükken bir dünya antibiyotik kullanmak zorunda kalındı o yüzden ilaç verdiler diye tedirgin olup kullanmamazlık yapmayın verilen antibiyotikler hamilelere uygun ayrıca fitil güvenlidir içeri attığınız ilacın bebeğinize gitme ihtimali yok orada duran nışanın görevi zatenn dışsrıdan gelecek dış etkeni engellemek
ben 29+4 günlük gebeyim enfeksiyonum varmış doktor bana gyno-fem diye bir fitil verdi birde antibiyotik wincef adında bunları kullananan varmı bir zararı olur mu acaba bebeğe
ben 29+4 günlük gebeyim enfeksiyonum varmış doktor bana gyno-fem diye bir fitil verdi birde antibiyotik wincef adında bunları kullananan varmı bir zararı olur mu acaba bebeğe