Kiz hareket ettirecek kol bacak mi var bizimkinde boyu 35 santim prematüre ya korkuyorum o yüzden diğer kızımda dediğin gibi yapıyordum bunda korkuyorum ama nedenseBenim oğlan da gazlıydı herleyi kullandım rezene falan da işe yaramadı sonra oplanı küçük falan demesi iyicr yoğurdum hemen yaptı ondan sonrada daha bişey kullanmadım her sıkıştığında 10 dk aşırı hareket ettiriyordum çıkıyordu tabi kemik gelişimi çok iyiydi oğlumun yine doktorunuza sormadan çok hareket ettirmetin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben mi kullaniyorum humanayi bebeğe değil dimiŞuanlik qaz qroblemm yok kuşum oqlumdada humana içmiştim bundada humana içiyorum. Gaz ile ilqili yardımcı olabileceqim tek şey imkanınız warsa humana tüketin biraz pahalı ama çok iyi sende süt yaparken bebekte qaz yapmıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ahhh ahhhh eskilerden ne kalmış ki hep ilaca yöneliyoruz maleseff simdikilere de doğal yol çare olmuyor ki onlarda zamana ayak uydurarak geliyorlarKimyon rezene nane kaynat içine de az seker at nurse harveys mi yok biogaiga mi nedir kullanmazsın. Analarımız bizleri ne güzel büyütmüş