Sorum var Acil kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nidanın Annesi tarafından oluşturulan Acil kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,243 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil kizlar
Konbuyu başlatan Nidanın Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Şuan hareket etmiyor
Ya neden bekliyorsun peki canım şuan ihtimaller üzerine yaşamazsın o çocuğa bir şey olsa 3n çok uzelen sen olacaksin ve kendini suclayacaksin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Suyum mu değil mi bilmiyorum cunku
Bunu anca doktora gidip öğrenebilirsin canım benim lütfen ihmal ettigin şey bir cana sevep olabilir hayır anlamıyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz ya 🤦🏻‍♀️ ben mi çok evhliydum yarım çay bardağı kadar su gekse bile koşa koşa gitmiştim .ve bahsetttigin gibi oldu ilk kasık ağrısı sonra su keşke ihmal etmeden rabbim korusun karnında ki meleği

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Ya neden bekliyorsun peki canım şuan ihtimaller üzerine yaşamazsın o çocuğa bir şey olsa 3n çok uzelen sen olacaksin ve kendini suclayacaksin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bunu anca doktora gidip öğrenebilirsin canım benim lütfen ihmal ettigin şey bir cana sevep olabilir hayır anlamıyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz ya 🤦🏻‍♀️ ben mi çok evhliydum yarım çay bardağı kadar su gekse bile koşa koşa gitmiştim .ve bahsetttigin gibi oldu ilk kasık ağrısı sonra su keşke ihmal etmeden rabbim korusun karnında ki meleği
Sen gayet normalsin canım bazıları gerçekten çok rahat

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah sıkıntı olmaz ya ben yarım çay bardağı kadar su geliyor diye ve su sızıntısı olduğu için direk doğuma almışlardı. İnşallah hayırlı haberlerle gelir arkadaşta
İnşallah canım Allah'a emanet bebek birşey olsa onun içi yanicak 3 ay oldu doğum yapalı hala kızımın nefesini kontrol ederim bişey mi olcak diye annelik bambaşka ve rahme düştüğü an başlayan bı duygu rabbim isteyen hakkıyla yapabilecek herkese nasip etsin inşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İnşallah canım Allah'a emanet bebek birşey olsa onun içi yanicak 3 ay oldu doğum yapalı hala kızımın nefesini kontrol ederim bişey mi olcak diye annelik bambaşka ve rahme düştüğü an başlayan bı duygu rabbim isteyen hakkıyla yapabilecek herkese nasip etsin inşallah
Amin kuzum amin 🤲🏻 valla ben 5 ay oldu hala dinliyorum nefesini 🥲 bir şey olacak diye aklım gidiyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar