6.4 hamilelik ve domates yemek istiyorum fakat korkuyorum sizce bir zarari olurmu
B Bebeyimin annesi Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 179 13 Aralık 2022 #1 6.4 hamilelik ve domates yemek istiyorum fakat korkuyorum sizce bir zarari olurmu
G Gamze099 Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 100 13 Aralık 2022 #2 Bebeyimin annesi' Alıntı: 6.4 hamilelik ve domates yemek istiyorum fakat korkuyorum sizce bir zarari olurmu Genişletmek için tıkla ... Olmaz bence ama siz bilirsiniz
Bebeyimin annesi' Alıntı: 6.4 hamilelik ve domates yemek istiyorum fakat korkuyorum sizce bir zarari olurmu Genişletmek için tıkla ... Olmaz bence ama siz bilirsiniz
B Bebeyimin annesi Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 179 13 Aralık 2022 #3 Gamze099' Alıntı: Olmaz bence ama siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Cok tessekkur ederim domatese eseriyordum yemek istedim fakat korktum sizlerede sorayim dedim
Gamze099' Alıntı: Olmaz bence ama siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Cok tessekkur ederim domatese eseriyordum yemek istedim fakat korktum sizlerede sorayim dedim
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,434 Konum Siirt 13 Aralık 2022 #4 Domates neden yenmiyor ki ?
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 13 Aralık 2022 #5 Bebeyimin annesi' Alıntı: 6.4 hamilelik ve domates yemek istiyorum fakat korkuyorum sizce bir zarari olurmu Genişletmek için tıkla ... Yiyebilirsin tabi ki canım bir zararı olmaz ama her meyve ve sebzeyi mevsiminde tüketmek daha faydalı tabi
Bebeyimin annesi' Alıntı: 6.4 hamilelik ve domates yemek istiyorum fakat korkuyorum sizce bir zarari olurmu Genişletmek için tıkla ... Yiyebilirsin tabi ki canım bir zararı olmaz ama her meyve ve sebzeyi mevsiminde tüketmek daha faydalı tabi
B Bebeyimin annesi Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 179 13 Aralık 2022 #6 Mervercan' Alıntı: Domates neden yenmiyor ki ? Genişletmek için tıkla ... Yedim inşallah bi sey olmaz
Mervercan' Alıntı: Domates neden yenmiyor ki ? Genişletmek için tıkla ... Yedim inşallah bi sey olmaz
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,434 Konum Siirt 13 Aralık 2022 #7 Bebeyimin annesi' Alıntı: Yedim inşallah bi sey olmaz Genişletmek için tıkla ... Yememe sebebin neydi ? Domates gebelikte neden yenmiyor onu sormuştum
Bebeyimin annesi' Alıntı: Yedim inşallah bi sey olmaz Genişletmek için tıkla ... Yememe sebebin neydi ? Domates gebelikte neden yenmiyor onu sormuştum
B Bebeyimin annesi Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 179 13 Aralık 2022 #8 Mervercan' Alıntı: Yememe sebebin neydi ? Domates gebelikte neden yenmiyor onu sormuştum Genişletmek için tıkla ... Nebileyim zehirlenirim diye
Mervercan' Alıntı: Yememe sebebin neydi ? Domates gebelikte neden yenmiyor onu sormuştum Genişletmek için tıkla ... Nebileyim zehirlenirim diye
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 13 Aralık 2022 #9 Bebeyimin annesi' Alıntı: 6.4 hamilelik ve domates yemek istiyorum fakat korkuyorum sizce bir zarari olurmu Genişletmek için tıkla ... Neden yemeyesin ki domates bu sonuçta
Bebeyimin annesi' Alıntı: 6.4 hamilelik ve domates yemek istiyorum fakat korkuyorum sizce bir zarari olurmu Genişletmek için tıkla ... Neden yemeyesin ki domates bu sonuçta
3 paşa 1 prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 522 13 Aralık 2022 #10 Neden zehirlenesinki canım domatesten