Sorum var acil.lutfen bakin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ela_1993 tarafından oluşturulan acil.lutfen bakin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,586 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı acil.lutfen bakin
Konbuyu başlatan Ela_1993
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Selam.anneler nasilsiniz?bebegim bu durumda.doktora goturdum 5 gun once bi suru ilac jel verdi ama fayda vermedi acile goturdum ayni ilaclari dediler.dahada cohaldi ne yapayim artik kafam şisdi 😔.bebegim bu gun 7nci ayina girdi.yuzunde kollarinda var simdi gordum.ensesindede 2 tane cikmis😔
Benim oğlumda da var kuzum aynısı ama sivrisinek ısırığı bizimkisi

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Selam.anneler nasilsiniz?bebegim bu durumda.doktora goturdum 5 gun once bi suru ilac jel verdi ama fayda vermedi acile goturdum ayni ilaclari dediler.dahada cohaldi ne yapayim artik kafam şisdi 😔.bebegim bu gun 7nci ayina girdi.yuzunde kollarinda var simdi gordum.ensesindede 2 tane cikmis😔
Su çiçeğine benziyor canım istersen bi doktora götür ya

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Ben küçükken hatırlıyorum su çiçeği geçirmiştim aynı böyleydi başka bir doktora götür bence

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar