Acil lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan Acil lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,638 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil lütfen
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sol yüzük parmağim dünden beri aniden şişti beştaşimi naptiysam çıkmıyor o kadar uğraştım çıkmadı resmen etimi çizmiş kesmiş agridan uyuyamıyorum şuan uyuştu çok korkuyorum yarın sağlık ocağına gitsen çıkarabilirmi
Sıcak suya sok elini o parmağını sabunla iyicene ovup yüzüğü yavaş yavaş kaydıra kaydıra çıkar canım geçmiş olsun çok üzüldüm çıkarsan haber ver canımmm

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Sabun yada sıvı yaqda denedin mi
Ne yapmadimki çıkmıyor ağladım oturup şimdi internette baktım şimdi deniyecem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sıcak suya sok elini o parmağını sabunla iyicene ovup yüzüğü yavaş yavaş kaydıra kaydıra çıkar canım geçmiş olsun çok üzüldüm çıkarsan haber ver canımmm
Canım naptiysam çıkmıyor kemikten dolayı hareket bile etmiyor yüzük çok korkuyorum ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım naptiysam çıkmıyor kemikten dolayı hareket bile etmiyor yüzük çok korkuyorum ya

Tüm sayfalar yüklendi.