Acil sorum olucak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Acil sorum olucak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 963 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil sorum olucak
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilem1

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Canım öncelikle allah anali babali büyütsün kanamanın olması gayet normal doğum yaptin sonuçta benim doğumda kanamam 25 gün sürmüştü normal kanama idi ama ne çok ne az senin kanaman çok fazla ise bide rahminde agri hissediyosan çok fazla doktora git mutlaka
Vajina da ağrı yok ama böyle çok az yanma var kanama da bazen oluyor bazen olmuyor bazen de az geliyor daha yeni wcye gittim baktım orta şiddette geldi korktum

Zümrüş

Kayıtlı Üye
rank
Açılma olsa agri falan da olur mu çünkü kan geldi baya wcye girerken peçeteyle dikiş olan bölgeye baktım peçete kan oldu ama vajinadan mi geldi o kan yoksa dikisden mi bilmiyorum dikislerim iki gün önceye kadar pansuman yaptığım da vardı hissediyodum şimdi sanki dikişler az kalmış
Canım benim açılma olsa oradan oluk oluk kan gelir pantolonun falan hep kan olur . Bazen yatıp kalkıp yada uzanıp kalktığımızda bile normal adet kanı içimizde birikip birden akıyor dolu dolu . Ve sen ağrıdan falan duramazsın ayrıca dikişlerin 2 gün içinde iyileşmeye başlar yani bu normal durum . Korkma dikiş kolay kolay açılmaz .

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Dikişlerim kendi eriyen degilmi
Bilmiyorum ki sormadım doktora hiç ama iki gün önceye kadar dikislerim vardı şimdi sanki azalmış bir de her wcye giderken batikonla pansuman yapiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen güzelce pansuman yap cnm geçer
Yapıyorum canım ben de insallah bir sorun çıkmaz ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim açılma olsa oradan oluk oluk kan gelir pantolonun falan hep kan olur . Bazen yatıp kalkıp yada uzanıp kalktığımızda bile normal adet kanı içimizde birikip birden akıyor dolu dolu . Ve sen ağrıdan falan duramazsın ayrıca dikişlerin 2 gün içinde iyileşmeye başlar yani bu normal durum . Korkma dikiş kolay kolay açılmaz .
Cok saol canim benim içimi o kadar rahatlattin ki Allah razı olsun senden

Son düzenleme:

Dilem1

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar dogum yapalı 9 gün oldu normal dogum yaptım ama kac tane dikiş atıldı sayısını bilmiyorum iki gün önceye kadar dikislerim de batma sizlama oluyordu ama şu iki gündür geçti batması az bisey sızlama var bugün lavaboya girdim kanamam vardı orta derecede ama vajinadan mi kaynaklı yoksa dikislerim mi açılmış bilmiyorum böyle bir durum yaşayan var mı dikişler açılsa nasıl anlaşılır
Kuzu bende 1 ay oldu dogum yapalı ilk iki gün çok kanamam oldu sonra 1 hafta boyunca o kadar azaldı kı yok gıbı bışı sonra ki hafta yıne yanı tam 3 hafta sürdü ve şimdi bile çok yorulunca azıcık akıntı var yani normal korkma

Tüm sayfalar yüklendi.