Ya şöyle aslında canım ben hamile kalamadığim için üzülüyor değilim istemiyorum Rabb'im istemeyene versin sana nasip etsin inşallah
benim iki buçuk yaşında bir oğlum var geçen ay beş aylık kızıma hamileyken kalbinin durduğunu öğrendim, onu çok istiyordum bu dünyada tabi rabbim önce hayırlısını nasip etsin inşallah bir kızım olsun ne olursa olsun dedim çok istiyordum rabbim nasip etti ama emanetini geri aldı , çok şükür yinede ben kızıma daha doğmadan çok fazla bağlandım gebelikte çok yıprandım çok zorlu bir gebelikti düşükten sonra da birdaha kendime gelemedim doktor da en az altı ay hamile kalmamalisin dedi yoksa tekrar düşük yaparsın dedi bende o yüzden istemiyorum kendim de ki bu durumun etkisini atlatmadan hiç istemiyorum, rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
hahhahaha
olur olur merak etme eğer yoksa da döllenme günlerini iyi belirle o günlerde gün aşırı ilişki yaşarsanız ve ilişkiden sonra da belinin altına yastık koyup yarım saat uzanırsan daha çabuk tutunur ve hamile kalırsın , belki geç döllenme olduğu içindir canım eğer yarın adet olmazsan demektir ki ortada gebelik var , rabbim inşallah gönlüne göre versin canım, Allah her kadına anne olmayı nasip etsin inşallah
şöyle yarın bişey yoksa erken gebelik testi var o adetine on gün kala bile hamile olup olmadığını gösteriyor sen onu yarın yap ikinci çizgi silik çıksa bile bu vardır anlamına geliyor,