Sorum var Acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gözəlqiz tarafından oluşturulan Acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,724 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil
Konbuyu başlatan gözəlqiz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Lemanbb20

Kayıtlı Üye
rank
Selam ben hamile oldugumu bilmiyordum eşimlə kavqa etdik ben intara kalkişdim çoklu ilaçlar içdim ace falan içdim sora doktora gitdim dedi hamilesin o bebeymə zarari olmaz çok pişmanim hamile oldumu bilmiyordum?
Ace içtin ve sağ qaldın? Qusmuş olsan belə səni heç zəhərləmədi? Mədəvidə dağıtmadı? Xlor ələ 2 dəqiqə dəyəndən sonra yandırıb tökür. Qaynanam xlorun iyinden xestexanalıq olmuşdu. Sene necə heçne eləmədiki? Yazdıqlarıvın yalan olmasını istərdim. Çünkü hansısa kişiyə görə qram gözyaşı belə tökməyə dəyməz, nəinki intihar etmək. Hamiləliyə gəlincə isə uşağa heçnə olmuyibsa bu böyük bir möcüzədir. Tanrı qorusun sizi valla başqa sözüm yoxdu.

gözəlqiz

Kayıtlı Üye
rank
Ace içtin ve sağ qaldın? Qusmuş olsan belə səni heç zəhərləmədi? Mədəvidə dağıtmadı? Xlor ələ 2 dəqiqə dəyəndən sonra yandırıb tökür. Qaynanam xlorun iyinden xestexanalıq olmuşdu. Sene necə heçne eləmədiki? Yazdıqlarıvın yalan olmasını istərdim. Çünkü hansısa kişiyə görə qram gözyaşı belə tökməyə dəyməz, nəinki intihar etmək. Hamiləliyə gəlincə isə uşağa heçnə olmuyibsa bu böyük bir möcüzədir. Tanrı qorusun sizi valla başqa sözüm yoxdu.
Məndə şok ki niyə mənə heçnə olmadi Allah həmişə məni saxliyr ama həqiqətən dözəmirəm mən həyata
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Məndə şok ki niyə mənə heçnə olmadi Allah həmişə məni saxliyr ama həqiqətən dözəmirəm mən həyata
Heç kimi insnmir içdiymə çarəsizdim çixiş yolu onu tapdim indi hər gün agliyram

Lemanbb20

Kayıtlı Üye
rank
Canım mənim problem nədir? Mənə şəxsidən yaza bilərsən? Bu normal bir şey deyil. Həkimə gedəndə bu səfər kağıza yaz göstər. Yazanda yanında "yoldaşıma deməyin" yaz o səni başa salar.

gözəlqiz

Kayıtlı Üye
rank

Nişanli olanda belə intara əl atdim ama hər dəfəsində Allah məni qoruyur

Ace icen insan nece sag qala biler ki?men nese inanmadim amma sənə meslehet bu bir care deyil kimese gore canina qiymaq
Niyə heç kim inanmir mən bunu yazmaq istəmirdim bura həqiqətən çarəsizlikdən uşaqa nəsə olarmi deyə yazdim hamidan üzür istrəm

Lemanbb20

Kayıtlı Üye
rank

Nişanli olanda belə intara əl atdim ama hər dəfəsində Allah məni qoruyur

Niyə heç kim inanmir mən bunu yazmaq istəmirdim bura həqiqətən çarəsizlikdən uşaqa nəsə olarmi deyə yazdim hamidan üzür istrəm
Sənə inanırıq. Ama keşke bu yazdıkların yalan olaydı. Ne olursa olsun həyatında heçbir hadisə səni intihara sürükləməməlidir. Şiddət görürsənsə polis çağır, xəyanət varsa ayrıl. Asan deyil ama mümkündür.

gözəlqiz

Kayıtlı Üye
rank
Sənə inanırıq. Ama keşke bu yazdıkların yalan olaydı. Ne olursa olsun həyatında heçbir hadisə səni intihara sürükləməməlidir. Şiddət görürsənsə polis çağır, xəyanət varsa ayrıl. Asan deyil ama mümkündür.
Kaş evlənməzdim kaş niyə birci mələk olular niyə

Uşaqliqim tələbəliyim məhv oldu diplomu alamadim

Heç kimlə danişmaqa yazmaqa qoymut

Mende inanmadim. Birce elerimize deyen kimi ellerimizi ne gune qoyur . Meddeyi ne gune qoyar o. Hele usagada hecne olmayib deyir
Mənə heç kim inanmir pis oluram uşaqimi düşünəm biləsdim hamləyəm etməzdim

Lemanbb20

Kayıtlı Üye
rank
Kaş evlənməzdim kaş niyə birci mələk olular niyə

Heç kimlə danişmaqa yazmaqa qoymut

Mənə heç kim inanmir pis oluram uşaqimi düşünəm biləsdim hamləyəm etməzdim
Can allah köməyin olsun, əlimizdən heyifki heçnə gəlmir. Kaş sənə yaxın olaydım gəlib dəstək çıxa bilərdim😞🥺

gözəlqiz

Kayıtlı Üye
rank
Çox sagol gözəlim gözəl sözlərin üçün

Evə kamera bele qoybu mən elə biləm ki bacimla nə danişiram bilir nətər bilir

Didem ikra

Kayıtlı Üye
rank
Selam ben hamile oldugumu bilmiyordum eşimlə kavqa etdik ben intara kalkişdim çoklu ilaçlar içdim ace falan içdim sora doktora gitdim dedi hamilesin o bebeymə zarari olmaz çok pişmanim hamile oldumu bilmiyordum?
Canım ben ilk çocuğumda hamile olduğumu bilmiyordum üstüme palet düştü tutayım derken fıtık tuttu acil hastanede ağır kesici kast gevşeticiler yapıldı ağrı için morfin bile verildi. Eve geldim 1 hafta sonra hamile olduğum anlaşıldı. Ben ddoktora başımdan geçeni anlatınca tutunacak bebek Rabbim nasip ettiyse ne yaparsan yap tutunur demişti. İnan saglikliydi. Yani demek istediğim bu dünyaya geleceği varsa doğar. Herşeyden önce sen iyi ol kimse için canına kiyma ahiretini yakma kimse değmez. Sen gidersin onlar yaşar hayatını artık bebeğin için yaşa

Tüm sayfalar yüklendi.