Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım ben ilk çocuğumda hamile olduğumu bilmiyordum üstüme palet düştü tutayım derken fıtık tuttu acil hastanede ağır kesici kast gevşeticiler yapıldı ağrı için morfin bile verildi. Eve geldim 1 hafta sonra hamile olduğum anlaşıldı. Ben ddoktora başımdan geçeni anlatınca tutunacak bebek Rabbim nasip ettiyse ne yaparsan yap tutunur demişti. İnan saglikliydi. Yani demek istediğim bu dünyaya geleceği varsa doğar. Herşeyden önce sen iyi ol kimse için canına kiyma ahiretini yakma kimse değmez. Sen gidersin onlar yaşar hayatını artık bebeğin için yaşa
Kimse için canına kıymaya deymez hemde kimse için rabbim esşrgemiş senide minik bebeğini de. doktorunla hiç tek kalamıypr musun canım tek kaldığın an söyle direk
Kimse için canına kıymaya deymez hemde kimse için rabbim esşrgemiş senide minik bebeğini de. doktorunla hiç tek kalamıypr musun canım tek kaldığın an söyle direk