Doktora gittim bugun suyun fazla dedi risklimi 🙄
S Seven Kayıtlı Üye Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 61 9 Haziran 2021 #1 Doktora gittim bugun suyun fazla dedi risklimi
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 9 Haziran 2021 #2 Seven' Alıntı: Doktora gittim bugun suyun fazla dedi risklimi Genişletmek için tıkla ... Değil ama normal doguma engel diye biliyorum
Seven' Alıntı: Doktora gittim bugun suyun fazla dedi risklimi Genişletmek için tıkla ... Değil ama normal doguma engel diye biliyorum
Y Yeşim kuzey Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 168 9 Haziran 2021 #3 Benimde fazla canim riskli değil ama sezeryan doğum diye biliyorum
L Lale Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 123 9 Haziran 2021 #4 Ben de şimdi sormak istedim bana suyu miktarında ama bulanık dedi bunun bir zararı olurmu
S Seven Kayıtlı Üye Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 61 9 Haziran 2021 #5 Yeşim kuzey' Alıntı: Benimde fazla canim riskli değil ama sezeryan doğum diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Şeker yüklemesi yapacaz dedi aç karna gitmem lazım yarın bklm hayırlısı
Yeşim kuzey' Alıntı: Benimde fazla canim riskli değil ama sezeryan doğum diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Şeker yüklemesi yapacaz dedi aç karna gitmem lazım yarın bklm hayırlısı
Y Yeşim kuzey Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 168 9 Haziran 2021 #6 Bende yapicam canim sen kaç haftaliksin
Z Zeynepesma Kayıtlı Üye Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 62 9 Haziran 2021 #7 Seker olma ihtimali oluyor suyun fazlaliginda ama benim iki cocugumda da suyum fazlaydi normal dogum yaptim hic aksini soylemedi doktor
Seker olma ihtimali oluyor suyun fazlaliginda ama benim iki cocugumda da suyum fazlaydi normal dogum yaptim hic aksini soylemedi doktor
S Seven Kayıtlı Üye Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 61 9 Haziran 2021 #8 Yeşim kuzey' Alıntı: Bende yapicam canim sen kaç haftaliksin Genişletmek için tıkla ... 26 haftalığım
Yeşim kuzey' Alıntı: Bende yapicam canim sen kaç haftaliksin Genişletmek için tıkla ... 26 haftalığım
M MrymCetinkaya Kayıtlı Üye Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 983 9 Haziran 2021 #9 Seven' Alıntı: Doktora gittim bugun suyun fazla dedi risklimi Genişletmek için tıkla ... Erken doğuma sebep olur deniyor, gebelik şekerin yoksa belki dengelenir bir süre sonra.
Seven' Alıntı: Doktora gittim bugun suyun fazla dedi risklimi Genişletmek için tıkla ... Erken doğuma sebep olur deniyor, gebelik şekerin yoksa belki dengelenir bir süre sonra.
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 10 Haziran 2021 #10 Seven' Alıntı: Doktora gittim bugun suyun fazla dedi risklimi Genişletmek için tıkla ... Canım neden fazla olduğuna ve kaç haftalık olduğuna bağlı riskli olup olmaması şeker olabilir bebek amniyon sıvısını yeterli ve düzenli yutmuyor olabilir
Seven' Alıntı: Doktora gittim bugun suyun fazla dedi risklimi Genişletmek için tıkla ... Canım neden fazla olduğuna ve kaç haftalık olduğuna bağlı riskli olup olmaması şeker olabilir bebek amniyon sıvısını yeterli ve düzenli yutmuyor olabilir