Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizede haber verir misin canım merak ederim ben şimdi. Hem bizde bilgilenmis oluruz. Korkma sende bebisinde strse girmesin şimdi değilse doktor acil gel derdi zaten öyle düşünüyorum
Bizede haber verir misin canım merak ederim ben şimdi. Hem bizde bilgilenmis oluruz. Korkma sende bebisinde strse girmesin şimdi değilse doktor acil gel derdi zaten öyle düşünüyorum
Umarim kötü bisey yoktur enfeksiyonda erken doğum riski oluyomu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim. Yarin için çağırdı beni. Koku yok. Ama baya Bi sarı. Önceki doğumum sezeryan olduğu için doğum sancısı nasıl olur suyun gelmesi flan bir bilgim yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim. Yarin için çağırdı beni. Koku yok. Ama baya Bi sarı. Önceki doğumum sezeryan olduğu için doğum sancısı nasıl olur suyun gelmesi flan bir bilgim yok
Kokusuzsa enfeksiyon değildir diye düşünüyorum canım yarın git bak bakalım inşallah bi terslik yoktur akıntı artarsa ağrın sancın çoğalırsa da geceden de bi acile görünmende fayda var
Ancak geldim hastaneden. Çok şükür canım ıyim. Hafif bi enfeksiyon varmış. Onun için fitil verdi kasılmalarim içinde ilaç verdi bebis de Bi sorun yok çok şükür suyum gayet yerinde sadece doğum yoluna çok yakınmış dinlen dedi doktorum. Haftalık kontrollere devam 8temmuz sezeryan olacağım. Sorduğun için teşekkür ediyorum
Ancak geldim hastaneden. Çok şükür canım ıyim. Hafif bi enfeksiyon varmış. Onun için fitil verdi kasılmalarim içinde ilaç verdi bebis de Bi sorun yok çok şükür suyum gayet yerinde sadece doğum yoluna çok yakınmış dinlen dedi doktorum. Haftalık kontrollere devam 8temmuz sezeryan olacağım. Sorduğun için teşekkür ediyorum
Merhaba kizlar. 33+4 haftaligim. 2gundur sarı renkli akıntı geliyor benden ayrıca kasiklarimda ve belimde çok sancim var. Doktorum yarın hemen gel dedi. Başına böyle Bi durum gelen varmi. Sabah olmaz bana bu gece.