Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim bebekte doğum pozisyonunu almamış daha canım ya Dr doğum zamanı sancı ile döner belki diyor dönmezse sezaryen olursun dedi inşallah dönerler de normal olur doğumlarımız
Bende ilk çocuğumu 40+3 de doğum yaptım alttan muayene ettiler eve geldim ertesi gün leke olmuştu ilk olduğu için heyecanla hastaneye gittik ama ne sancı ne açılma vardı yatış verdiler geride korktum vazgeçtim ortada daha bişey yok imza atıp çıkmak İstiyorum dedim eşim iki saatlik yoldan geliyoruz geri yolda bişey filan olur nasıl gelecez yat çabuk dedi kızdı iyikide kızmış 15 dkka sonra bir doğum sancısı başladı gece 2 de Başladı gündüz 2 de doğum yaptım sonuç bu bende bence biraz daha bekleyin derim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynı gidiyoruz sizinle bende 39+1 benim sancılarım başladı ama bekliyorum hayırlısı gece tutuyor benim sancım sürekli lavaboya gidiyorum acaba bugün mü diye korkuyorum yanımda kimse de yok küçük kızımdan başka eşim gece gündüz çalışıyor
Canım ben 39haftalikken doğum yaptım bendede sadece hafif adet sancısı vardı bi hafta boyunca gitmedim 8santim acilmam varmış benim haberim yoktu biraz daha geç kalsaydım kesin evde doğum yapardim oyuzden o adet sancısı diyip geçme belki acilmam vardır bide ilk gebeliğin benimde öyle bişey bilmiyordum dikkat et hastaneye git bence
Çok fazla kendini yormadan bol bol kısa yürüyüşler yapman lazım bende 42 haftalık normal doğum yaptım bol yürüyüş sayesinde ve bol sıvı tüketimi sayesinde herşey düzeldi
Haftamiz ayni. 40+2 olduk bizde. Dun ultrosona gitdim en az 4 gunun var dedi. Doktorda bebek iyi kendi sancini bekleyelim dedi. Ben cok yoruldum artik. Insallah cobuk gelir