Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba iyi akşamlar hanımlar size bişey danışmak istiyorum ben 5 ocak da adet oldum ve bu ay adetım 11 gün gecıktı göğüslerim de hassasiyet var karnım ve kasıklarım da kramplar bırde karnımın içinde kasılmalar var yemek yemek oranım baya da arttı kramplar ara ara oluyor ve bazen adet olucakmışım gıbı de sancım oluyor ama olamıyorum hamilelik olabılırmı yada başka bişey mi?
Yok abla yapmadım bıraz geçsin dıye 7 8 aylık evliyim ilk ay geri kaldım dış gebelıkdı ve sonrasında hep yaptım pskolojim bozulmuştu şimdide bıraz daha geçsin istiyorum birde adet gecıkmesi gıbıvbı durumla karsılasmak istemiyorum ama regl m'den önce benım normalde günü gune olurdu ve sadece göğüs hassasiyeti olurdu kramp ve karın kasılması ilk kez yasıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Abla bide senın bı yorumuna denk geldım sende de galıba bu kasılmalar falan olmuş hamilelik belirtisi dıye
Evet canım iki gebeliğimde de regl gecikmesinden 1 gafta sonra filan bata kramplar yaşadım . Bence gebelik vardır sen bir test yap yoksa da En azından doktora gözükürsün canım
Evet canım iki gebeliğimde de regl gecikmesinden 1 gafta sonra filan bata kramplar yaşadım . Bence gebelik vardır sen bir test yap yoksa da En azından doktora gözükürsün canım
Oyyy gözün aydın kuzum benim . Çok sevindim senin adına bende iki miniğimi de senin gibi nerdeyse 6 haftalık öğrenmiştim . Hadi birde kadın doğuma gidince kalp atışını ve keseyi gördün mü tamamdır . Çok dikkat et doktor kontrolümü de ihmal etme canım şuan gidebilirsen poliklinikten filan kan testi ver yada acilden en azından beta değerini öğrenelim birde direk olarak folik asit al kullanmaya başla kuzum