Cnm en son ne zaman adet oldun ki Dün başladı
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 25 Nisan 2022 #11 ecmelll' Alıntı: Cnm en son ne zaman adet oldun ki Genişletmek için tıkla ... Dün başladı
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 25 Nisan 2022 #12 Bedia demir' Alıntı: Bugün adetim geldi kızlara adetim bittekten sonrası korunmak gerekirimi Genişletmek için tıkla ... Hamilelik düşünmüyorsan korunabilirsin canım
Bedia demir' Alıntı: Bugün adetim geldi kızlara adetim bittekten sonrası korunmak gerekirimi Genişletmek için tıkla ... Hamilelik düşünmüyorsan korunabilirsin canım
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 25 Nisan 2022 #13 Taze anne' Alıntı: Hamilelik düşünmüyorsan korunabilirsin canım Genişletmek için tıkla ... Yok istiyorum ama üste üste sorunlu gebelik yaşadım ya ondan sordum
Taze anne' Alıntı: Hamilelik düşünmüyorsan korunabilirsin canım Genişletmek için tıkla ... Yok istiyorum ama üste üste sorunlu gebelik yaşadım ya ondan sordum
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 25 Nisan 2022 #14 Bedia demir' Alıntı: Yok istiyorum ama üste üste sorunlu gebelik yaşadım ya ondan sordum Genişletmek için tıkla ... En son ne zaman düşük yaptın doktor kontrolünde ol cnm kimi doktorlar düşükten sonra 3 ay ilişki önermiyor
Bedia demir' Alıntı: Yok istiyorum ama üste üste sorunlu gebelik yaşadım ya ondan sordum Genişletmek için tıkla ... En son ne zaman düşük yaptın doktor kontrolünde ol cnm kimi doktorlar düşükten sonra 3 ay ilişki önermiyor
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 25 Nisan 2022 #15 ecmelll' Alıntı: En son ne zaman düşük yaptın doktor kontrolünde ol cnm kimi doktorlar düşükten sonra 3 ay ilişki önermiyor Genişletmek için tıkla ... 1 marta kürtaj oldum bebeğin kalp atışları durdu sonrda kimyasal gebelik oldu bende
ecmelll' Alıntı: En son ne zaman düşük yaptın doktor kontrolünde ol cnm kimi doktorlar düşükten sonra 3 ay ilişki önermiyor Genişletmek için tıkla ... 1 marta kürtaj oldum bebeğin kalp atışları durdu sonrda kimyasal gebelik oldu bende
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 25 Nisan 2022 #16 Bedia demir' Alıntı: Yok istiyorum ama üste üste sorunlu gebelik yaşadım ya ondan sordum Genişletmek için tıkla ... O zaman doktorunla görüş canım benim tedavi vs olması için rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Bedia demir' Alıntı: Yok istiyorum ama üste üste sorunlu gebelik yaşadım ya ondan sordum Genişletmek için tıkla ... O zaman doktorunla görüş canım benim tedavi vs olması için rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 25 Nisan 2022 #17 Taze anne' Alıntı: O zaman doktorunla görüş canım benim tedavi vs olması için rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım
Taze anne' Alıntı: O zaman doktorunla görüş canım benim tedavi vs olması için rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 26 Nisan 2022 #18 Bedia demir' Alıntı: 1 marta kürtaj oldum bebeğin kalp atışları durdu sonrda kimyasal gebelik oldu bende Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzum rabbim tekrardan nasip eylesin sana inşallah
Bedia demir' Alıntı: 1 marta kürtaj oldum bebeğin kalp atışları durdu sonrda kimyasal gebelik oldu bende Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzum rabbim tekrardan nasip eylesin sana inşallah
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 27 Nisan 2022 #19 Bedia demir' Alıntı: Kızlara adetim kesildi normalmi Genişletmek için tıkla ... Normaldir kuzum düzensiz olucak uzun bir zaman
Bedia demir' Alıntı: Kızlara adetim kesildi normalmi Genişletmek için tıkla ... Normaldir kuzum düzensiz olucak uzun bir zaman